Woonassistent Zinn 10-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Woonassistent Zinn 10-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

Woonassistent | afdeling somatiek | locatie De Burcht

Aantal uur per week 16 uur per week

Werkgebied Hoogezand

Dienstverband Bepaalde tijd

Vakgebied (Thuis)zorg en verpleging

Vacaturenummer 1130

WOONASSISTENT

Onze bewoners een fijne dag bezorgen? Kom dan werken bij ZINN!

Voor onze locatie De Burcht, afdeling somatiek, in Hoogezand zoeken wij een nieuwe collega voor de functie van woonassistent.

 • 16 uur per week;
 • Met ingang zo spoedig mogelijk.
 • Voor bepaalde tijd, met uitzicht op verlenging naar onbepaalde tijd.

De baan

Naast goede zorg willen onze bewoners vooral aandacht en gezelligheid. De woonassistent creëert een prettige sfeer op de afdeling voor bewoners en bezoekers. Je bent het eerste aanspreekpunt en houdt toezicht als een echte gastvrouw of -heer. Je houdt de afdeling netjes en zorgt voor de dagindeling. Je verzorgt activiteiten, drinken en voeding, maakt tijd voor een gezellig praatje en doet licht huishoudelijke werkzaamheden. Je signalerende rol is ook erg belangrijk; zijn er zaken die je opvallen dan bespreek je dit met je collega's van het zorgteam. De rol van woonassistent kan soms best hectisch zijn, ondanks dat hou jij overzicht en controle. Je bent betrokken, flexibel en positief ingesteld. Je kunt goed schakelen tussen verschillende zorgvragers en denkt in mogelijkheden. Je houdt van afwisseling en bent naast een visitekaartje een duizendpoot! Als je ervaring hebt in het werken met mensen met dementie dan is dat een pré.

En jij?

De rol van woonassistent is een belangrijke rol binnen het zorgteam, jij zorgt er tenslotte voor dat de bewoners een prettige dag hebben en het hen aan niets ontbreekt. Jij:

 • Hebt een passende opleiding op MBO niveau 2 afgerond;
 • Hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Hebt aantoonbare affiniteit met de oudere doelgroep;
 • Bent initiatiefrijk en creatief;
 • Kunt goed zelfstandig werken, zaken signaleren en hierop anticiperen;
 • Bent sociaal vaardig en gaat gemakkelijk om met bewoners, familie, mantelzorgers en collega's;
 • Bent oplettend en flexibel, als het nodig is kun je snel schakelen;
 • Bent vaardig met het gebruik van computers

ZINN Locatie De Burcht

De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in de woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 20, cao VVT). ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Daarnaast kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuze systeem aan arbeidsvoorwaarden. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren? Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Maud Luttikhuis, Leidinggevende Zorg, op telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer dan voor 27 mei via de solliciteerbutton.

De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 3 juni.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/woonassistent-afdeling-somatiek-locatie-de-burcht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.