Specialist Ouderengeneeskunde Zorggroep Meander 22-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Specialist Ouderengeneeskunde Zorggroep Meander 22-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Specialist Ouderengeneeskunde

Publicatiedatum: 21-05-2024 Salaris: Niet bekend Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: WO Vacaturenummer: 11164 locatie: Locatie in overleg Sluitingsdatum: 11-06-2024 Uren: 20-36

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en sta je open voor een nieuwe uitdaging in een organisatie die volop aan het bouwen en in beweging is? Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving die we in overleg met jou én ons team zoveel mogelijk afstemmen op jouw wensen? Dan is dit dé baan voor jou.

Specialist Ouderengeneeskunde binnen Zorggroep Meander
Binnen Zorggroep Meander bieden we meerdere vormen van zorg. Graag gaan we met jou in gesprek over jouw wensen om vervolgens samen met ons team te kijken of we hieraan invulling kunnen geven. Heb jij voorkeur voor bijvoorbeeld somatiek of psychogeriatrie of misschien een combinatie van WLZ en GRZ? Wil je betrokken zijn bij de invulling van ons toekomstgerichte beleid? Ook dat is mogelijk. Onze artsen zijn goed vertegenwoordigd in ons Management Team/Directie Team. In samenwerking met bijvoorbeeld Uno/UMCG zijn wij nauw betrokken bij het uitzetten van onderzoeken die van belang zijn voor de zorg, de regio en onze organisatie.

Kortom: we gaan graag met jou op onderzoek uit hoe we vorm kunnen geven aan jouw ideale baan!
En daar stopt het niet. Omdat we onderdeel uitmaken van het zorgconcern Espria, net als o.a. GGZ Drenthe, Icare, De Trans en Evean, werken we ook nauw samen met de specialisten binnen deze organisaties. Wil je je dus ontwikkelen? Dan liggen ook op dat vlak bij ons tal van kansen!

Wil je diensten doen, dan is dit mogelijk. Maar bedank je hier liever voor, dan is ook dat helemaal prima. Ook over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden gaan we graag in gesprek. Wij vinden jouw werk-/privébalans erg belangrijk.

Het team
De medische vakgroep bestaat uit een team van gedreven en deskundige professionals, zoals: Specialisten Ouderengeneeskunde, Basisartsen, Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistents. We hebben een mooie mix in huis van professionals die al een lange periode bij ons werken en recent gestarte medewerkers. Binnen ons team is er regelmatig overleg, sparren we met elkaar en is er aandacht voor jouw ontwikkeling. We hebben een uitgebreid leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen.

Wat krijg je van ons?

 • Een passend salaris.
 • Een passend contract voor 20 tot 36 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.
 • Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en hebt goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.


Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met , Consulent Werving & Selectie, via telefoonnummer . Voor inhoudelijke informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Frank Buisman (Manager Behandeling en Revalidatie) via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSpecialist Ouderengeneeskunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)20 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/specialist-ouderengeneeskunde-11164

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.