Helpende Zinn 29-04-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Helpende Zinn 29-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

 • Huidige: Bijbaan Verzorgende (IG) of Helpende

Bijbaan Verzorgende (IG) of Helpende

Aantal uur per week 0 - 16 uur per week

Werkgebied Groningen, Haren en Hoogezand

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Thuis)zorg en verpleging

Opleidingsniveau MBO

Vacaturenummer 31

Werken bij ZINN

Bijbaan Verzorgende (IG) of Helpende

Heb je weinig lessen of colleges en wil je veel werken? Of juist even wat minder in verband met de tentamenweek? Waar je ook in je studie zit, jouw ideale bijbaan vind je bij ZINN! Kom als Verzorgende (IG) of Helpende bij ZINN werken.

Jouw ideale (bij)baan

 • Studie & werk goed combineren
 • Werken wanneer jij wilt
 • Beschikbaarheid doorgeven via de app
 • Ervaring opdoen in de zorg
 • Goede werksfeer
 • Moderne werkomgeving

We zoeken collega's voor onze locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. We gaan graag het gesprek met jou aan zodat we er achter komen wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor welke functie je in aanmerking komt is afhankelijk van je gevolgde studie en stage-/werkervaring. Met een baan bij ZINN help en begeleid je dagelijks onze bewoners en cliënten.

Wie ben jij als Verzorgende IG

 • Jij bent een enthousiaste collega die zich makkelijk aanpast en goed kan samenwerken.
 • Je bent klantvriendelijk, zelfstandig en neemt initiatief.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.
 • Je bent inzetbaar op een locatie en/of bij cliënten thuis.
 • Je bent een MBO-V/HBO-V derdejaars met overgangsbewijs naar het vierde jaar, of hebt een diploma verzorgende IG.

Taken bijbaan Verzorgende IG: - Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen op het eigen deskundigheidsniveau op basis van vastgestelde zorgplannen; - Je begeleidt en assisteert cliënten bij het verrichten van ADL activiteiten en stimuleert daarbij de zelfredzaamheid van de cliënten; - Je levert een bijdrage aan de activering en ontspanning van cliënten; - Je verstrekt gerichte informatie in het kader van rapportage en het welzijn van cliënten.

Wie ben jij als Helpende

Om bij ZINN als Helpende te mogen werken moet je aan één van de onderstaande zaken voldoen: - Je volgt een MBO-V/HBO-V opleiding en je hebt een afgeronde stage in het tweede jaar; - Of je bent een tweedejaars VZ-IG met overgangsbewijs naar het derde jaar, - Of je bent een geneeskunde student met aantoonbare ervaring als helpende; - Of je bent een gediplomeerde Helpende.

Taken bijbaan Helpende: - Je begeleidt en assisteert cliënten bij het verrichten van ADL activiteiten en stimuleert daarbij de zelfredzaamheid; - Je levert een bijdrage aan de activering en ontspanning van cliënten en verricht huishoudelijke taken in de leefruimten; - Je verzorgt en serveert maaltijden en dranken; - Je helpt en stimuleert cliënten bij het eten en drinken en bij de naleving van diëten; - Je verstrekt gerichte informatie in het kader van rapportage en het welzijn van cliënten.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris (CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring, en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Veel vrijheid en flexibiliteit in je rooster. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met leerprogramma's en opleidingen. Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren.
 • Korting op je (ziektekosten)verzekeringen en een regeling voor extra reiskostenvergoeding.
 • En last but not least: de mogelijkheid om voordelig een fiets, tablet, computer, smartphone of sportabonnement aan te schaffen.

Waar ga je werken?

Wie heb je voor je? ZINN, aangenaam. Wij zijn dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Als energieke, eigenzinnige zorgorganisatie hebben we een duidelijke visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden. Daar draait het om.

Ruim 3.000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Zo zijn er verschillende loopbaansporen en mogelijkheden om opleidingen te volgen. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. Er wordt hard gewerkt, maar elke werkdag gaat gepaard met humor en spontaniteit.

Solliciteren

Wil je meer weten over werken bij ZINN? Dan maken we graag kennis met je! Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Marit Slagter, medewerker Werving & Selectie, Bel, app of mail via of . Is ze niet bereikbaar? Spreek de voicemail in, dan belt ze je zo snel mogelijk terug.

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

Goed om te weten

Zijn we een match? Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten kun je als je bij ons in dienst bent weer declareren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/bijbaan-verzorgende-ig-of-helpende

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.