Helpende Zonnehuisgroep Noord 20-03-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Helpende Zonnehuisgroep Noord 20-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Helpende | Zonnehuis Ufkenshuis | Siddeburen

Weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte zorg voor jouw cliënten is? Geef jij de cliënten net dat stukje extra aandacht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en draait huiskamerdiensten waarbij de werkzaamheden o.a. bestaan uit, activiteiten ondernemen met de bewoners, maaltijden verzorgen, cliënten voorzien van eten en drinken en overige hand- en spandiensten. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Een dienstverband voor 16 tot 20 uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.928,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Dit ben jij

 • Je bent in bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een sociale persoonlijkheid en bent communicatief sterk.
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken (ook avond en nachtdiensten).

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met () via of met Hanneke de Boer () via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met Claudia Kerbof (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Zorg
Indicatie salaris (min – max]2928 – 2928
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSiddeburen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-049-helpende-zonnehuis-ufkenshuis-siddeburen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.