Medewerker Informatisering en Automatisering Woonstichting Groninger Huis 08-03-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Medewerker Informatisering en Automatisering Woonstichting Groninger Huis 08-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Vacature: Medewerker Informatisering en Automatisering

7-3-2024

Bij de woningcorporaties Wierden en Borgen en Groninger Huis is het prettig werken en wonen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze huurders wonen in een veilige, betaalbare en liefst ook duurzame woning van voldoende kwaliteit. Wij zoeken mensen die zich vol energie inzetten voor dit doel.

Op veel verschillende vlakken werken we als corporaties al samen. Toevallig werken we allebei met dezelfde technische applicaties, daarom zien we ook op dit gebied een logische samenwerking. Graag willen wij onze teams versterken met een:

Medewerker Informatisering en Automatisering
(36 uur per week)

Beweeg jij je gemakkelijk in niet één maar twee organisaties tegelijkertijd? Vind je het leuk om ons te adviseren over de laatste ontwikkelingen in 'ICT-land'? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

We ontmoeten u graag

Neem contact met ons op

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Consultant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://groningerhuis.nl/over-ons/nieuws-en-publicaties/nieuws/vacature-medewerker-informatisering-en-automatisering/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.