HR Adviseur Zorggroep Meander 12-12-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. HR Adviseur Zorggroep Meander 12-12-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

HR Adviseur

Publicatiedatum: 12-12-2023 Salaris: FWG 55 - max.€ 4.786,82 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 10402 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 09-01-2024 Uren: 24-32

Ben jij de bevlogen sparringpartner op het gebied van HR, die in een dynamische omgeving het verschil maakt voor medewerker én organisatie? Dan is dit de baan voor jou!

HR Adviseur bij Zorggroep Meander
Zorggroep Meander is momenteel in beweging en hierin speel jij vanuit jouw functie een belangrijke rol. Aspecten die centraal zijn bijvoorbeeld: de medewerker op één en van een medisch model naar persoonsgerichte zorg. Om deze beweging mede te realiseren, is Zorggroep Meander op zoek naar een HR Adviseur met visie die het leuk vindt om deze beweging verder in gang te zetten. Zorggroep Meander maakt onderdeel uit van het concern Espria, net als o.a. Icare, GGZ Drenthe, De Trans en Evean. Binnen Espria werken we nauw samen. Voorbeelden van gezamenlijke thema's op de agenda van HR zijn "samen sterker" en "werkplezier werkt!".

Wij zoeken een enthousiaste collega die inzetbaar is op alle vlakken van het mooie HR vak. Je speelt een grote rol in de ontwikkeling van de organisatie en al haar medewerkers. In eerste instantie word je gekoppeld aan de afdeling Behandeling & Revalidatie. Je adviseert en ondersteunt op frisse en proactieve wijze. Jij bent de sociale en samenwerkingsgerichte professional die zich goed weet te bewegen op alle niveaus binnen de organisatie. Iemand die kritisch durft te zijn naar anderen, maar ook naar zichzelf, met een gezonde dosis humor. Ook buiten de organisatie vind je je weg en doe jij je inspiratie op. Van nature ben je gericht op de ontwikkeling van medewerkers en verbetering van de organisatie, waarbij goed werkgeverschap en eigenaarschap voorop staan. Je hebt een frisse en eigentijdse kijk op het HR-vak, vindt het leuk om actief mee te denken, maar ook om passend beleid op te stellen en dit te borgen. Ook binnen projecten speel jij een actieve rol. Kortom: een mooie functie voor een echte HR-expert die het verschil wil maken in een organisatie in beweging!

Het team
Je komt te werken in het team Mens & Arbeid (zo noemen wij HR bij ons). Het team Mens & Arbeid bestaat uit 26 vakbekwame collega's (o.a. Leren & Ontwikkelen, Verzuim, Teamcoach, Secretaris OR en twee directe vakbekwame collega Adviseurs Mens & Arbeid) die graag met elkaar sparren op verschillende thema's. Een mooie mix van ervaren collega's en pas gestarte collega's.

Ook de afdeling Mens & Arbeid is "in beweging" en successen vieren ze samen. Bijvoorbeeld tijdens de weekstart. Regelmatig zit het team een dagdeel bij elkaar om kennis te delen of voor teambuilding. De woorden integriteit, nieuwsgierigheid en passie kenmerken het team.

Wat krijg je van ons?

 • Een passend brutosalaris van € 3.177,10 tot € 4.786,82 conform FWG 55 CAO VVT.
 • Een passend contract voor 24-32 uur per week.
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en (deels) vanuit huis te werken, want een goede werk-privé balans is belangrijk.
 • Vakantiedagen (bij Zorggroep Meander hanteren ze 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), een vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Zorggroep Meander wordt gewerkt met Fiscfree, hiermee kan je bijvoorbeeld voordelig fitnessen en heb je een fiscaal voordeel bij de aanschaf van een mobiele telefoon, elektrische fiets etc.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Je bent in het bezit van een diploma op Hbo-niveau of hoger, bijvoorbeeld Personeel en Arbeid, HRM of Bedrijfskunde.
 • Je hebt affiniteit met de zorg, maar hoeft niet in de zorg gewerkt te hebben.
 • Je beschikt over relevante werkervaring.
 • Je vertaalt interne- en externe ontwikkelingen naar helder HR-beleid, passend binnen de strategie van Zorggroep Meander.
 • Je bent gedreven, enthousiast, en resultaatgericht en kunt makkelijk schakelen binnen alle lagen van de organisatie.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Manon Kroon (Manager Mens & Arbeid) via telefoonnummer (week 52 van 2023 vrij). Of met () via telefoonnummer (week 1 van 2024 vrij).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]4786 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/hr-adviseur-10402

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.