HR-Adviseur RDW 08-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. HR-Adviseur RDW 08-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

HR-adviseur (noord en midden Nederland)

 • Veendam
 • 3.208 - 5.140
 • Hbo
 • Staf en organisatie
 • 32

Interessante vraagstukken rondom HR én beleid, afwisselende werkzaamheden en een betrokken team: in deze functie vind je het allemaal.

Het verschil maken voor de honderden collega's die zich inzetten voor de veiligheid, duurzaamheid en rechtszekerheid van mobiliteit in Nederland. Dat doe jij als HR-adviseur bij de RDW. Jij zet je operationele slagkracht én heldere visie op een optimale HR-organisatie in voor onze medewerkers en leidinggevenden in Noord- en Midden-Nederland. Extra boeiend aan deze functie? De exacte invulling van je rol bepaal je samen met je collega's.

Interessant aan deze baan volgens HR adviseur Diana

"Bij ons voer je uiteenlopende operationele werkzaamheden uit én denk je tactisch mee over bijvoorbeeld strategisch personeelsmanagement en een optimale aansluiting op de arbeidsmarkt. Een mooie combinatie. Bovendien krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld workshops en trainingen volgen op ons RDW Leerplein."

Werken aan de mobiliteit van morgen

Jij bent de HR-expert bij wie je moet zijn. Je werkt binnen het klantteam Toezicht en Beoordeling. Of je je richt op de huidige en nieuwe medewerkers in toezicht of in beoordeling, of in beide gebieden? Dat bepalen we graag samen met jou. Wat wel vaststaat, is dat je regelmatig onze keuringslocaties in Noord- en Midden-Nederland bezoekt. Hier ben je bijvoorbeeld aanwezig bij een ontwikkelgesprek met een medewerker van de keuringslocatie. Of tref je een steekproefcontroleur die zelf ook onderweg is en voor het gesprek met jou even stopt bij de keuringslocatie. Ook ga je regelmatig, live of digitaal, aan tafel met de operationeel managers in je werkgebied en neem je deel aan de management overleggen.

Het interessante aan jouw werk? De afwisseling. Je adviseert over de volle breedte van HR-zaken en bezoekt al onze locaties in jouw werkgebied. De ene keer ondersteun je een leidinggevende bij de begeleiding van een langdurig zieke medewerker. De andere keer adviseer je over een functiewaardering of lees je mee met vacatureteksten om nieuwe collega's te werven. Daarnaast ben je betrokken bij uitdagende beleidsvraagstukken. Zo ondersteun je de beleidsadviseurs bijvoorbeeld bij het aanscherpen van onze arbeidsmarktstrategie. Alle leidinggevenden en medewerkers zien jou bij alles wat je doet als een betrouwbare sparringpartner. Jij bent degene op wie ze kunnen bouwen.

Dit is jouw thuisbasis

Met dertien andere HR-adviseurs en vijf beleidsadviseurs vorm je onze HR-afdeling. Vanuit klantteams ondersteunen we de zes divisies van de RDW. Samen met vier HR-adviseurs en een senior HR-adviseur maak jij deel uit van het klantteam Toezicht en Beoordeling. We hebben ieder ons eigen aandachtsgebied, daarnaast zorgen we dat we goed op de hoogte zijn van elkaars werk. Zo kunnen we elkaar waar nodig adviseren of werk van een ander overnemen. Daarnaast werken we aan overkoepelende HR-thema's, en vinden we het leuk om over het vakgebied te sparren. Zelfstandigheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid: daar hechten we veel waarde aan.

Sfeer proeven?

De sfeer op ons kantoor proeven? Je bent welkom voor een kop koffie of thee! Bel , , op en we maken een afspraak.

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 1.700 collega's aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw werk voortdurend in beweging. Om dat zo goed mogelijk en met plezier te doen, geven we je ruim baan voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met interne stages en toegang tot ons leerplein. Daarnaast helpen we je vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 3.208,- en € 5.140,- bruto per maand (op basis van fulltime).
 • 8% vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Goede werk-privébalans: 36 uur is fulltime en je kunt deels thuis en 4 x 9 uur werken. Je krijgt een budget om een thuiswerkplek in te richten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een fijne werkomgeving waarin je je eigen route mag uitstippelen en collega's met je meedenken.
 • Pensioenregeling via het ABP: wij betalen 70% van de premie.
 • 6 weken verlof per jaar.
 • Bijdrage aan je reiskosten voor woon-werkverkeer en volledige ov-vergoeding.
 • Passend vervoer (auto / OV) voor je bezoeken aan wisselende (keurings)locaties in het land.
 • Telefoon en laptop.

Zo breng jij ons verder

Je bent veel onderweg, met name in noord en midden Nederland. Reizen is dan ook geen probleem voor je. Je schakelt vlot tussen verschillende onderwerpen en gesprekspartners. Afwachten tot iemand je iets vraagt? Dat is niets voor jou. Jij ziet het werk al voordat het er daadwerkelijk is en vindt het leuk om zelf initiatieven te ontplooien. Ook durf je kritisch te zijn over HR-processen en -beleid en adviseer je managers hier op de juiste manier over, in zowel gesprekken als schriftelijke documenten.

Verder neem je mee:

 • Een hbo-diploma in hrm, bedrijfskunde, psychologie of een soortgelijke richting.
 • Drie tot vijf jaar ervaring in het HR advies-vak bij een middel tot grote organisatie.
 • Een rijbewijs.

Word onze nieuwe HR adviseur

Werk jij met ons mee aan de mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteer voor 23 november 2023 via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij , , via of . Tot snel!

Goed om te weten

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek waarin je je toekomstige collega's leert kennen.
 • Een assessment kunnen deel uitmaken van de procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3208 – 5140
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijderdw.nl/vacatures/hr-adviseur-noord-en-midden-nederland-1036064/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.