Medewerker Zorggroep Meander 23-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Medewerker Zorggroep Meander 23-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Capaciteitsadviseur

Publicatiedatum: 23-11-2023 Salaris: FWG 55 - max.€ 4.786,82 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 10316 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 14-12-2023 Uren: 28-36

Ben jij de analytische en oplossingsgerichte Capaciteitsadviseur die onze organisatie adviseert en ondersteunt op het gebied van capaciteitsmanagement? Dan is dit de baan voor jou!

Capaciteitsadviseur binnen Zorggroep Meander
Als Capaciteitsadviseur adviseer en ondersteun jij onze leidinggevenden over de optimale inzet van mens en middelen. Je hebt een belangrijke rol bij de ontwikkeling hiervan op strategisch- en tactisch niveau. Door goed en open te luisteren achterhaal jij wat er verbeterd kan worden in het roosterproces. Jij stuurt op uniforme uitvoering van het roosterhandboek en het roosterproces voor Zorggroep Meander. Belangrijk hierbij is dat je een echte verbinder bent, want samenwerking is belangrijk om het optimale resultaat te behalen. De verantwoordelijkheid voor de juiste capaciteit ligt bij de leidinggevenden. Je biedt coaching en ondersteuning aan de leidinggevenden en de roostermedewerkers. Daarbij signaleer je in- en externe ontwikkelingen die van invloed zijn op het capaciteitsmanagement. Wij zoeken een enthousiasmerende collega met een oplossingsgerichte blik. Jij zoekt continu naar verbetering en dankzij jouw overtuigingskracht weet jij de organisatie goed mee te nemen in de kansen op het gebied van capaciteitsmanagement. Risico's zie jij om te buigen in kansen.

Kortom: een prachtige functie voor de verbindende Capaciteitsadviseur die houdt van een stevige puzzel vanuit een overstijgende en toekomstgerichte blik!

Wat krijg je van ons?

 • Een passend bruto salaris van €3.177,10 tot €4.786,82 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een passend contract voor 28 - 36 uur per week.
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en (deels) vanuit huis te werken. Want wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijv. voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van een mobiele telefoon, elektrische fiets etc.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt kennis op hbo-niveau op het gebied van capaciteitsmanagement en zorglogistiek.
 • Je hebt affiniteit met de zorg.
 • Je beschikt over de volgende competenties: verbinder, overtuigend, analytisch, communicatief vaardig en enthousiast.

Het team
Je standplaats is Veendam, maar voor je werk ben je ook regelmatig op de andere locaties te vinden. Je werkt zelfstandig, maar schakelt regelmatig met andere disciplines. Omdat we onder het Espria concern vallen, kun je ook altijd even afstemmen met de Capaciteitsadviseurs van de andere entiteiten. Je valt hiërarchisch onder de Manager Bedrijfsvoering. Hieronder vallen ook bijvoorbeeld Beleid & Ontwikkeling, Zorginnovatie, Kwaliteit, Informatiemanagement Beveiliging & Privacy, Zorginkoop etc. Binnen het team werken we veel samen en doen we veel aan kennis delen. Deels vanuit huis werken is bij ons mogelijk. Wij vinden jouw werk privé balans belangrijk.

Over Zorggroep Meander
Wij zijn een zorgorganisatie in Zuid-Oost Groningen die constant in beweging is. We zijn van hier. Met de groeiende vergrijzing in onze regio, kijken we naar de zorg van de toekomst. We werken met plezier en energie samen voor de allerbeste zorg voor onze bewoners. Daarnaast doen we er ook alles aan om dé zorgorganisatie in Oost-Groningen te zijn waar je het allerliefst wilt werken en waar waardering voor jou als medewerker wordt getoond.

Zorggroep Meander is onderdeel van Espria. Een deel van jouw tijd neem je deel aan projecten en werkgroepen binnen het concern. Je werkt hierin waar nodig samen met medewerkers van andere entiteiten van Espria, waaronder Icare, GGZ Drenthe, De Trans en Evean.

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in onze ideale kandidaat? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Solliciteer op de manier die bij JOU past, via een brief of videoboodschap.
Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKwaliteitsadviseur
Indicatie salaris (min – max]4786 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/capaciteitsadviseur-10316

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.