Backoffice Medewerker unit Handhaving Tempo-Team 16-02-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Backoffice Medewerker unit Handhaving Tempo-Team 16-02-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en veelzijdige organisatie met maatschappelijke relevantie? Vind jij het leuk om dagelijks administratieve werkzaamheden af te wisselen met telefonisch in gesprek te zijn? Dan zijn wij vanaf 2024 op zoek naar jou!

In deze functie ben jij in staat het verschil te maken voor burgers door heel Nederland. Dit doe je door te helpen, positief te verrassen, en zaken uit te zoeken.

Wat bieden wij jou
 • Vanaf € 2583p/m op basis van 36 uur + 13e maand
 • Ontwikkel je tot veelzijdige backoffice medewerker
 • Een uitdagende en veelzijdige functie
 • 32 - 36 uur per week
 • Werken bij een duurzame en innovatieve organisatie
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 p/km. 70 km retour
Wie ben jij

Je hebt bij voorkeur een HBO opleiding afgerond of je hebt een relevante MBO-4 opleiding afgerond en je kunt functioneren op HBO werk- en denkniveau. Wil je bij een organisatie werken waar je de tijd en de ruimte krijgt voor ontwikkeling en groei? Wil je impact hebben op een veiligere maatschappij en herken je jezelf ook in de volgende punten:

 • Je hebt als Backoffice Medewerker het talent om je hoofd koel te houden en overzicht aan te brengen;
 • Enige ervaring met telefonie en administratie, opgedaan bij een vergelijkbare overheidsorganisatie of binnen de profitsector is een pre;
 • Je bent super nauwkeurig en je kunt geconcentreerd werken;
 • Je doorgrondt informatiesystemen snel en bent communicatief sterk;
 • Je hebt affiniteit met mensen helpen, soms ook telefonisch.
Wat ga je doen

De unit Handhaving van de RDW beheert het verzekeringsregister en vergelijkt welke voertuigen er onverzekerd of zonder APK op papier staan. Hier kunnen boetes voor worden gegeven. Elk voertuig moet verzekerd zijn. Auto’s, bedrijfswagens en zware aanhangwagens moeten ook een geldige APK hebben. De RDW controleert dit en handhaaft hierop. Ze hebben daarbij oog voor de situatie van mensen en respect voor hun omstandigheden. Dat is niet alleen prettiger voor hen, maar het maakt de handhaving ook effectiever.

Er wordt onder andere gekeken naar individuele zaken. Er kunnen veel redenen zijn waardoor de boetes zich opstapelen. Het voertuig bestaat bijvoorbeeld niet meer, of de kentekenhouder staat niet meer geregistreerd in Nederland. Ook financiële problemen kunnen een oorzaak zijn.

Jij gaat met deze mensen telefonisch in gesprek. Je behandelt de betreffende case. Er komt dus ook enige administratie bij kijken.

Waar ga je werken

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan. Op het gebied van toezicht en handhaving,registratie,informatieverstrekking en documentafgifte.

De taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten.

 • Als Backoffice Medewerker bij de RDW kan je direct aan de slag bij een innovatieve werkgever. Je krijgt volop kansen om te groeien in jouw rol.
 • De mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Als Backoffice Medewerker bij de RDW wordt jou volop trainingen en opleidingsmogelijkheden geboden.
 • Een gezellige en informele werkomgeving waarin je jouw kennis en expertise kan inzetten in de praktijk.
Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in de vacature van medewerker kennisbeheer? Solliciteer dan snel via de gele sollicitatiebutton met CV en motivatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch-administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2974 – 2974
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 0598 631 669 onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ljFCoNl21o7Iel26sANw

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.