Backofficemedewerker Unit Rijbewijzen Tempo-Team 31-01-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Backofficemedewerker Unit Rijbewijzen Tempo-Team 31-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor de RDW in Veendam zoeken wij voor langere termijn een enthousiaste medewerker voor het Expertise Centrum Rijbewijzen (ECR).

Wat bieden wij jou
 • Vanaf €2583,- op basis van 36 uur en een 13e maand
 • 36 uur per week
 • Maatschappelijk betrokken organisatie
 • 8% vakantie toeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Ruimte voor ontwikkeling en ambitie
 • Een veelzijdige en uitdagende functie
Wie ben jij

Als medewerker backoffice bij de Unit Rijbewijzen in Veendam zorg je voor een goed verloop van de administratieve processen van de divisie Registratie en Informatie. Zo draag je bij aan onze missie: Nederland veilig en duurzaam op weg helpen. Ook werk je nauwkeurig en kun je snel schakelen en het overzicht bewaren tussen verschillende soorten taken. Jij hecht veel waarde aan je persoonlijke en professionele groei en wilt jezelf blijven uitdagen. Zo vind je het ook interessant om mee te kijken in andere teams van onze afdeling. In je werk neem je graag de verantwoordelijkheid op je en durf je nieuwe ideeën aan te dragen. Daarnaast kun je goed samenwerken, maar ga je ook graag zelfstandig aan de slag.

Verder neem je mee:

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Affiniteit met administratieve werkzaamheden en processen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
Wat ga je doen

Reken op een baan vol uitdaging en afwisseling. Samen met je collega’s zorg je dat onze administratieve processen op rolletjes lopen.

Of het nu gaat om het omwisselen van buitenlandse rijbewijzen, het registreren van wijzigingen in het rijbewijsregister of het telefonisch te woord staan van onze zakelijke partners. Daarvoor leiden we je intern op. Ben je helemaal ingewerkt? Dan pak je meer taken en projecten op. Zo kun je contactpersoon worden voor het CBR, de teamplanning opstellen of opleidingen verzorgen. En natuurlijk krijg je alle ruimte om jezelf binnen je team te ontwikkelen.

Het mooie aan jouw functie? Jij maakt het verschil voor Nederlandse weggebruikers. Want door hen op administratief vlak zo goed mogelijk te helpen, zorg jij dat ze veilig en duurzaam op weg gaan. We bieden daarbij steeds meer maatwerk en denken verder dan onze bestaande procedures. En zie je verbeterkansen in onze processen, zodat we weggebruikers nóg beter kunnen helpen? Dan horen wij jouw ideeën graag.

 • Je behandelt aanvragen voor documenten en beoordeelt deze op echtheid en verzorgt opname van gegevens in de registers van de RDW;
 • Je verwerkt wijzigingen, correcties of beëindigingen van gegevens in het register van de RDW;
 • Je voert de dagelijkse werkzaamheden uit ter bewaking en bevordering van de kwaliteit van de registers;
 • Een deel van het werk bestaat uit inkomende telefoonwerkzaamheden waarbij je een verscheidenheid aan vragen beantwoordt.
Waar ga je werken

Je komt terecht bij de Unit Rijbewijzen. De afdeling bestaat uit zo’n 40 medewerkers. Kenmerkend voor onze unit? De gemoedelijke en familiaire sfeer. We werken nauw samen, kijken naar elkaar om en organiseren teamactiviteiten. We voelen ons verantwoordelijk voor ons werk en zetten er samen de schouders onder.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in de vacature van medewerker uitvoering? Solliciteer dan snel via de gele sollicitatiebutton met CV en motivatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch-administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2974 – 2974
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccount.overheid@tempo-team.nl , 0598 631 669 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/2kwyFx231kHJr219IQdf

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.