Allround (Financieel) Administratief medewerker Zuidbroek (Gr.) Image+ Digital BV 19-10-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Allround (Financieel) Administratief medewerker Zuidbroek (Gr.) Image+ Digital BV 19-10-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Image+ is de expert in ride-photography. Al meer dan 25 jaar worden onze systemen geinstalleerd in attractieparken door heel Europa. Klanten van ons zijn o.a. Tivoli Kopenhagen, Toverland en Plopsaland.

Een leerzame, veelzijdige en uitdagende functie in een internationaal opererend bedrijf? Deze baan als financieel administratief medewerker in Zuidbroek(GR) heeft het allemaal! Heb jij enige ervaring op een financiële afdeling en wil je graag aan de slag in een bedrijf met een informele werksfeer? Dan is dit de perfecte match voor jou.

Wat bieden wij jou

 • Marktconform salaris
 • Uitzicht op vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een leerzame en afwisselende functie
 • Een informele werksfeer
 • Werkweek van 28-32 uur
 • Vrijheid om eigen werktijden in te delen

Wie ben jij

Als financieel administratief medewerker vind jij de administratie leuk en ben je leergierig. Daarnaast ben je gestructureerd zodat je goed kan switchen tussen verschillende werkzaamheden.

Bij voorkeur beschik je over:

 • Circa 3 jaar relevante stage- of werkervaring;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • afgeronde mbo 4 opleiding in de richting van bedrijfsadministratie of assistent controller;
 • Ervaring met ExactOnline en MS Office.

Wat ga je doen

Als financieel administratief medewerker houd je je dagelijks bezig met diverse werkzaamheden Je verwerkt in- en verkoopfacturen en bankafschriften in ExactOnline. Daarnaast controleer je goederenfacturen, creditcardafschriften en houd je je bezig met de aansluiting van de gerealiseerde omzetten op onze verkooplocaties. Tot slot ondersteun je het managementteam  in hun werkzaamheden. Een super afwisselende en uitdagende baan dus. Er wordt van je verwacht dat je veel initiatief toont en zelfstandig werkzaamheden oppakt en veranderingen doorvoert. Daarnaast sta je er niet negatief tegenover om zo nu en dan werkzaamheden op te pakken die enigszins buiten de reguliere werktaken vallen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3300
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevenstiny@image-plus-digital.com , 31599330930 http://www.nationalevacaturebank.nl/admin/user/user/1507031/index.html
Type contractVast
BrancheInternet, Sport/Recreatie/Toerisme
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.