Leidinggevende Tinten Welzijnsgroep 07-02-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Leidinggevende Tinten Welzijnsgroep 07-02-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

vacatures

Leidinggevende

Reageren t/m:

18-02-2024

Organisatie:

deBasis Veendam

Locatie:

Veendam

Ben je geïnteresseerd in deze functie ?

deBasis Veendam is per 1 april op zoek naar een teamcoach. Een leidinggevende die richting geeft, coacht en faciliteert. En daarnaast een netwerkpartner die kansen ziet en deze weet om te zetten naar acties en resultaten.
Als teamcoach ligt jouw focus op het organiseren en uitdragen van onze dienstverlening vanuit het organisatieprincipe van gedeeld leiderschap. Jij kent de kwaliteiten en talenten van de collega's en weet deze adequaat in te zetten. Zodat we vanuit deBasis Veendam kunnen doen wat nodig is voor de inwoners in hun leefomgeving. Je bent onderdeel van het managementteam waarbij je samen met een collega leidinggevende en de directeur richting geeft aan de organisatie. Je wordt ondersteund door een beleidsadviseur, een vakmanschapscoach en bedrijfsvoering adviseurs.

Wat ga je doen?

Je bent direct leidinggevende en coach voor de medewerkers. Je geeft richting en stimuleert het nemen van eigenaarschap en persoonlijk leiderschap in het werk. Je werkt vanuit het organisatiekader en de inhoudelijk opdracht van de gemeente. Samen met de medewerkers draag je verantwoordelijkheid voor de vertaling van de inhoudelijke opdracht naar concrete doelstellingen en de realisatie daarvan. Je bewaakt de bedrijfsvoering door te faciliteren en monitoren vanuit een PDCA-cyclus. Zo houd je deadlines en mijlpalen van processen en projecten in de gaten, informeer je over tussentijdse resultaten en stuur je op goede verslaglegging en registratie bij medewerkers.
Daarnaast stimuleer je deskundigheidsbevordering en kennisoverdracht met in- en externe partijen in het werkveld. Je richt je op het opbouwen van een netwerk, het aangaan en onderhouden van samenwerkingen en het realiseren van gezamenlijke doelstellingen.

Wie ben jij?

Je bent een coachende en resultaatgerichte leidinggevende die gericht is op samenwerking. Door jouw ervaring als leidinggevende weet je snel jouw weg te vinden in een dynamische omgeving. Je bent wendbaar, goed in staat om het overzicht te houden en hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je bent een leidinggevende die zaken niet overneemt en het nemen van eigenaarschap en initiatief stimuleert. Je geeft richting, biedt ruimte waar het kan en vraagt om resultaten.
Je bent alert op kansen, stimuleert en neemt initiatieven om blijvend te vernieuwen, te leren en te verbeteren. Impact en resultaat houd je hierbij altijd voor ogen. Als persoon ben je van toegankelijk, mensgericht en een natuurlijke verbinder. Je hebt oog en oor voor de cultuur in de organisatie, aandacht voor mensen en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Wat neem je mee?

 • Hbo+ werk- en denkniveau.
 • Een afgeronde HBO opleiding gerelateerd aan het werkveld.
 • Leidinggevende ervaring in een sociaal werk- of maatschappelijke organisatie.
 • Kennis van, en ervaring met coachen, managementtechnieken, organisatie-, financieel- en kwaliteitsbeleid.
 • Kennis en inzicht in de vraag van inwoners, alsmede inzicht in processen en ontwikkelingen binnen sociaal domein.
 • Affiniteit met data gedreven werken, Positieve Gezondheid en ervaring en met methodisch werken.
 • Het vermogen om beleid te vertalen naar de uitvoering.
 • Snel eigen maken van de sociale kaart binnen de gemeente.
 • Communicatieve vaardigheden, samenwerkingsgerichtheid en organisatiesensitiviteit.
 • Een ontwikkelingsgerichte en ondernemende organisatie die haar medewerkers de kansen en de ruimte biedt om zich te blijven ontwikkelen.
 • Een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. Binnen onze open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en ideeën.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging.
 • Salariëring en rechtspositie conform de CAO Sociaal Werk, salarisschaal 10 (€3.656 - €5.483 bruto op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een individueel keuzebudget en loopbaanbudget conform de CAO Sociaal Werk.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Interne doorstroommogelijkheden binnen de Tintengroep.
 • Collectiviteitskorting bij een aantal verzekeringsaanbieders.
 • De erkenning als mantelzorgvriendelijke organisatie vanuit Werk en Mantelzorg Nederland

De procedure

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de directeur van deBasis, via het secretariaat op telefoonnummer /. Zij dragen zorg voor een telefonische afspraak.
Geïnteresseerd geraakt in deze uitdagende functie bij deBasis? Reageren kan tot en met zondag 18 februari 2024.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 21 februari a.s. in de middag. De tweede gesprekken vinden plaats in week 9. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Het inwinnen van een referentie is hier ook standaard onderdeel van.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Compaen, onderdeel van deBasis Veendam, valt onder de Tintengroep. Daar waar we verschil kunnen maken vind je de vakmensen van Tintengroep.

Onderdelen van de Tintengroep


Bezoekadres
Schoolstraat 1
9461 AA Gieten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofd Secretariaat
Indicatie salaris (min – max]3656 – 5483
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tintengroep.nl/Vacatures/leidinggevende/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.