Wijkverpleegkundige Stichting Oosterlengte 02-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Wijkverpleegkundige Stichting Oosterlengte 02-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Wijkverpleegkundige

Regio Winschoten Noord| 32 tot 36 uur | HBO

Wij zoeken een enthousiaste wijkverpleegkundige die het verschil wil maken voor onze cliënten en medewerkers. Haal je voldoening uit zowel grote als kleine successen? Wil jij meebouwen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
In de functie van wijkverpleegkundige combineer je het dagelijkse werken als wijkverpleegkundige met het leidinggeven aan je collega's in het wijkteam. Je hebt een centrale rol in de wijk en bent vanaf de indicatiestelling samen met het wijkteam verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Voor zorgvragers, hun mantelzorgers en familie ben je gesprekspartner en kom je samen tot passende oplossingen voor (complexe) zorgvragen. Je werkt nauw samen met directe collega's, de huisarts en andere zorgprofessionals. Je leiderschapsstijl is coachend en inspirerend waarbij je in het dagelijkse werk uitvoering geeft aan het personeelsbeleid en zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering. Je zorgt dat je team optimaal ondersteund en gefaciliteerd is, zodat zij goede zorg kunnen bieden voor de cliënt en maximaal werkgeluk ervaren. De leidinggevende rol zal als uitkomst van het project 'functiemix in de wijk' wijzigen. Hoe de wijziging er precies uit komt te zien wordt nog verder uitgewerkt en is onderwerp van gesprek.

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte.
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden deze visie belangrijk om goede zorg aan onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor de wensen van onze cliënten en medewerkers. We zoeken daarbij aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wat breng je mee?
• een voltooide HBO-V opleiding;
• inschrijving in het BIG-register en in het kwaliteitsregister.

Wat bieden wij je?
· een contract voor bepaalde tijd van ongeveer 8 maanden, met de intentie dit om te zetten in een vaste aanstelling;
· een leerrijke omgeving en veel intervisiemogelijkheden met een leuk team van collega's;
· arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT;
· inschaling in salarisschaal FWG 55 (min. € 3.418,94 en max. € 4.906,49 o.b.v. 36 uur);
· naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

In het kort

Tag Regio Winschoten Noord Dienstverband 8 maanden, met de intentie dit om te zetten in een vaste aanstelling; Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Noord Werkuren per week 32-36 uur Salarisindicatie FWG 55 (min. € 3.418,94 en max. € 4.906,49 o.b.v. 36 uur) Gepubliceerd op 2024-05-01 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-05-14

Interesse?
Ben jij de wijkverpleegkundige die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kan reageren tot 14 mei 2024 via onze website. De sollicitatiegesprekken zullen plaatvinden in de week van 14 mei en/of de week erna.
Wil je eerst meer weten of kennismaken? Aarzel dan niet om voor inhoudelijke vragen contact op te nemen met Joanne Brugge (Wijkverpleegkundige). Voor vragen over de procedure of ontwikkelingen kun je bellen met (). Allen zijn bereikbaar via telnr. .

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Zorg

Werk

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3418 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/wijkverpleegkundige/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.