Verpleegkundige Thuiszorg Stichting Dignis 16-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Verpleegkundige Thuiszorg Stichting Dignis 16-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Dignis

Menu

NL

Verpleegkundige Thuiszorg

Diverse locaties

Geplaatst op 16 mei 2024

 • Locatie: Annen/Zuidlaren en omgeving
 • Uren: 16 - 24 uur per week
 • Salaris: €2.858,27 - €3.848,27 - FWG 45
 • Dienstverband: 1 jaarcontract, met uitzicht op vast

Een individualistische functie, mét een klein en zelfstandig werkend team als basis. Dat is wat je kunt verwachten als jij ons Zorg Thuis+ team in Annen komt versterken! We doen het samen.. de dag starten, afsluiten en een rooster waar iedereen blij mee is. Heb je net als wij ambitie om te groeien? Dan verwelkomen we jou graag in ons team.

Als verpleegkundige thuiszorg

 • maak je onderdeel uit van een zelf organiserend team met +- 16 collega's;
 • krijg je de mogelijkheid om naast jouw zorgtaken, ook een maatschappelijke rol te vervullen;
 • komt jouw interesse in zorgtechnologie goed van pas. Bij Zorg Thuis+ zijn we namelijk veel bezig met de komende ontwikkelingen;
 • geef je zorg en begeleiding aan kwetsbare ouderen en volwassenen, met uiteenlopende vormen van dementie én psychiatrie;
 • kun je jezelf extra uitdagen door het volgen van een opleiding bij Dignis.

Daarom is Dignis de plek voor jou

Bij Dignis Zorg Thuis+ verlenen we zorg aan volwassenen (50+) en ouderen in de thuissituatie. Hieronder valt de directe patiëntenzorg vanuit de WLZ en de individuele begeleiding van cliënten vanuit de WMO. We werken in verschillende wijken in de stad Groningen, Hoogkerk, Zuidlaren en in Annen. Ook bieden we zorg in de appartementen van de Dignis locaties, waar cliënten zelfstandig wonen. Je werkt ochtend- en avonddiensten, doordeweeks en in het weekend.

Jouw werkterrein is Annen en omgeving. Onze ambitie is om uit te breiden en een extra route te creëren, waardoor we nog meer cliënten kunnen ondersteunen in de omliggende dorpen. Super als jij deze ambitie met ons deelt! Dit betekent ook dat jij een uiteenlopende takenpakket tegemoet gaat. Je voert zorgtaken uit, maar biedt als jij dat wil ook begeleiding aan een specifieke cliëntengroep. De doelgroep is uiteenlopend van somatische klachten, psychische klachten (persoonlijkheidsstoornis, psychose, delier, verslavingen) tot cliënten met een psychogeriatrische ziektebeeld, zoals Alzheimer. Aan variatie dus geen gebrek!

Zo maak jij het verschil

Jij weet als geen ander hoe jij jouw werk als verpleegkundige moet doen. Daar zijn wij erg blij mee! We zetten jouw werkzaamheden hieronder nog even op een rijtje:

 • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
 • Je rapporteert op zowel lichamelijk- psychisch niveau, als op het sociaal welzijn. Indien nodig evalueer je de doelen, zodat deze aansluiten op de wensen van de cliënt.
 • Waar nodig bied jij de cliënt begeleiding en ondersteuning bij ADL-activiteiten, deelt medicatie en draagt zorg voor verpleegtechnische handelingen.
 • Je bouwt een goede vertrouwensband en werkrelatie op met cliënten en naastbetrokkenen, zoals familie, wij-team, huisarts, FACT team, mantelzorgers en team 290.
 • Je volgt het zorg-leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de cliënt. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.858,27 tot maximaal €3.848,27 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 45.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
 • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
 • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.

Over onze organisatie

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de cliënten en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de cliënten verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de cliënt: belevingsgerichte zorg.

Verder heb je:

 • een diploma Verpleegkunde niveau 4;
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding en de kosten worden vergoed;
 • de bereidheid en flexibiliteit om alle diensten te draaien;
 • de kennis en ervaring om zelfstandig te functioneren en goed te kunnen samenwerken;

Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m uiterlijk 2 juni 2024. Wil je eerst meer weten of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen of een appje sturen naar de managers van de thuiszorg. via of Priscilla Beck via . Tot snel!

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2858 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAnnen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/verpleegkundige-thuiszorg-annen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.