Werkvoorbereider Elektrotechniek Headhuntersteam 07-02-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Werkvoorbereider Elektrotechniek Headhuntersteam 07-02-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Als werkvoorbereider elektrotechniek ben jij bezig met het voorbereiden en begeleiden van opdrachten binnen de elektrotechniek. Jij draagt zorg voor de planning van de toegewezen opdrachten en regelt de benodigde zaken (zoals kloppende tekening en benodigd materieel). Jij berekent, controleert en begeleid de projecten en voorziet in de werkinstructies. Jij interpreteert de tekeningen op juiste wijze en stelt de meest efficiënte werkvolgorde op. Jij bestelt het benodigde materiaal en besteedt werk uit aan derden. Jij voert een correcte projectadministratie, gericht op het verminderen van kosten en project efficiëntie. Jij verwerkt het meer- en minder binnen een project en houdt jouw kennis up-to-date. Jij overlegt met leveranciers en opdrachtgevers en benadert, contracteert en begeleidt onderaannemers. Jij bouwt een goede relatie op met de externe partijen én intern door duidelijk te communiceren en het geven van het juiste advies. Jij houdt jouw kennis up-to-date en weet wat er binnen jouw vakgebied gevraagd wordt.

Vacature eisen

  • Jij hebt een afgeronde technische MBO 4 opleiding;
  • Werkervaring is geen pré;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent goed in prioriteren en bent bestand tegen druk;
  • Jij hebt een VCA basis certificaat.

 

FunctietitelWerkvoorbereider Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]2200 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/werkvoorbereider-elektrotechniek-34
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/werkvoorbereider-elektrotechniek-34

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.