Werkvoorbereider AP Nederland 21-03-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Werkvoorbereider AP Nederland 21-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Bel onze klantenservice

+31(0)598 - 34 39 99

 • Locatie: Kolham
 • Werkuren: 36 - 40 uur per week

Wat datacenters, distributiecentra, windmolens, zonneparken, ziekenhuizen, vliegvelden, machinebouwers, schepen en laadpleinen met elkaar gemeen hebben? Het zijn locaties die kunnen functioneren dankzij de elektrotechnische expertise, het vakmanschap en hoogwaardige producten van AP. Op plekken waar stroom cruciaal is en altijd moet 'werken' heeft AP een belangrijke rol. Net zoals in de energietransitie, waar snelheid en kwaliteit samen komen. De vraag naar besturingstechnische en energieverdeling technische producten en oplossingen stijgt voortdurend. Om in te spelen op deze grote vraag naar elektrotechnische (serieproductie) oplossingen zoeken wij ter versterking een Werkvoorbereider.

Wil jij bijdragen een aan efficiënt en effectief productieproces? Gaat je hart sneller kloppen van elektrotechniek? En ben je daarnaast op zoek naar een prettige en informele werkomgeving waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team als Werkvoorbereider!

Wat ga je doen?

Iedere dag ben jij samen met je collega werkvoorbereiders en engineers bezig om de productie van besturingspanelen en/of energieverdelers perfect voor te bereiden. Je maakt daarbij gebruik van je eigen opgebouwde kennis en vaardigheden en de diverse moderne (proces)systemen die AP hierbij gebruikt. Zo werk je o.a. met E-Plan, Autocad, en diverse MS office 365 programma's.

Hierbij maak je gebruik van je ontwerp- en engineering vaardigheden en verwerk je alle informatie op de juiste plaats in de systemen.

Door jouw waardevolle bijdrage en onmisbare kracht zorg je er samen met je collega's voor dat de productie efficiënt en onverstoorbaar kan plaatsvinden en producten daardoor vlekkeloos worden opgeleverd.

En als je de kennis niet direct in huis hebt of je kennis wil uitbreiden, dan zorgt AP ervoor dat je middels een persoonlijk ontwikkelplan je de ontbrekende kennis eigen kunt maken. Daarnaast zijn er altijd collega's, die je met raad en daad willen bijstaan.

Samen gaan we voor groei!

Wat krijg je van ons?

 • Een energiek bedrijf, volop in ontwikkeling;
 • Een loyaal en professioneel team;
 • Een 'professioneel warm nest', zoals veel collega's AP omschrijven;
 • Een organisatie die gericht is op continue verbeteren, om altijd optimaal voor onze klanten te kunnen presteren;
 • De mogelijkheid om te leren via diverse externe en interne opleidingen/cursussen, hierdoor kun je jezelf volop ontwikkelen;
 • Een gezellige personeelsvereniging;
 • Een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan: samen, betrokken, respect en groei. Onze kernwaarden waar wij trots op zijn!
 • Maar liefst 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Een salaris dat aansluit op je wensen en meegroeit met je ontwikkeling;
 • Een goede pensioenregeling.

Wat verwachten we van jou?

Als werkvoorbereider binnen AP verwachten we dat je je kennis, je vaardigheden en je talenten goed benut, maar ook dat je je ook verder wil ontwikkelen. Zo kan jij je kennis uitbreiden én kunnen we als AP verder groeien. We vragen daarom dat je de volgende basis kennis en competenties bezit:

 • Je bent elektrotechnisch onderlegd op Mbo 4 niveau;
 • Je hebt (enige) ervaring in de rol van werkvoorbereider;
 • Je staat open voor ontwikkeling:
 • Je bent goed in het stellen van je eigen prioriteiten, deze vervolgens te realiseren en af te maken;
 • Je kunt zowel goed samen-, als zelfstandig werken;
 • Je bent nauwkeurig in het (geautomatiseerd) documenteren/vastleggen van informatie/gegevens;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan procesmatig denken;
 • Je bent proactief;
 • Je hebt een 8 tot 5 mentaliteit (dagdiensten).

Verder zou het mooi zijn als:

Wie is AP?

AP is een paneelbouwer, die besturingskasten, energieverdelers en speciale LED-armaturen levert aan B2B-klanten waar stroom en licht het altijd moet doen. We zijn niet alleen experts in elektrotechniek, maar we hebben ook kennis in huis op gebied van kwaliteit en procesoptimalisatie. Met deze kennis kan AP co-creatie, techniek en moderne serie productiemethoden combineren en beantwoordt hierdoor volledig aan de snel toenemende eisen van klanten met energie(transitie) vraagstukken. AP is onderdeel van het familiebedrijf Dool Industries en is enorm trots op het team van ruim 80 medewerkers.

Dagelijks bedienen we onze (veelal trouwe) klanten op een efficiënte en effectieve manier vanuit het Groningse Kolham. Samen streven we naar perfectie. Door onze eigen kernwaarden creëren we een prettige werkomgeving waar jouw talenten tot hun recht komen. Waar jouw ambities worden gewaardeerd en waar je de mogelijkheden krijgt deze ambities te realiseren.

"AP is uniek door de fijne informele werksfeer waar je bij iedereen terecht kan voor je vragen. Iedereen denkt om elkaar en ondersteunt elkaar waar nodig. Bij AP voel ik me thuis!

"

Lennard de Vries, Proces engineer

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou en sta jij open voor deze uitdagende en cruciale rol? Of we ontvangen graag je motivatie, voorzien van een beknopt en volledig curriculum vitae via .

Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie! We leren je graag kennen en we vertellen ook graag meer over deze functie. Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je ook altijd contact opnemen met Bas Triemstra (Manager Engineering) via . Voor meer informatie over de procedure m.b.t. de vacature kun je contact opnemen met () via .


Bel: +31(0)598 - 34 39 99

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://apnederland.nl/vacature/werkvoorbereider-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.