Vrijwilligers Stichting Neie Naober 30-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Vrijwilligers Stichting Neie Naober 30-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Vrijwillige wandelbegeleider van Gezond Natuur Wandelen Zuidlaren

De wandelgroepen van Gezond Natuur Wandelen in Zuidlaren lopen inmiddels al meer dan een jaar. Het is een groot succes! Deze groepen worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die ook wat leuks kunnen vertellen over de natuur.
Sport Tynaarlo wil de groep vrijwilligers graag aanvullen met nieuwe mensen, zodat er altijd voldoende begeleiders beschikbaar zijn. Er wordt namelijk twee keer in de week gewandeld, op maandagochtend van 10 tot 11 uur en op donderdag van 14 tot 15 uur. U kunt zelf aangeven hoe vaak u per maand mee wilt lopen en welke dagen u beschikbaar bent. Na afloop van de wandeling wordt er nog gezellig koffie/thee gedronken met de hele groep.
De vrijwilligers krijgen drie cursussen aangeboden: EHBO, wandelbegeleiding en natuurbeleving. U hoeft niet alles te weten over de natuur, u krijgt hiervoor ook handige tips en apps waar u mee uit de voeten kunt. Dus vindt u het leuk om te wandelen en hierbij een groep te begeleiden en wilt u ook wat vertellen over de natuur onderweg? Reageer dan op deze vacature, dan nemen wij contact op.

  • Start datum: 01-07-2024
  • Werktijden: Roulatie op de aantal weken, wandelingen wekelijks op maandag 10:00-11:45 en/of donderdag 14:00-14:45 (incl. koffietijd)
  • Locatie: Randweg 1, 9471 TA Zuidlaren
  • Activiteiten: Activiteiten/begeleid.,, Sport / spel, Buitenwerk/natuur.
  • Doelgroep: Vlucht. / Allochtonen, Psychiatr. patiënten, Ouderen, Etnische minderheden, Verstand. gehand.,, Volwassenen.
  • Locatie: Zuidlaren.

Gemeente Tynaarlo

Sport Tynaarlo brengt mensen in beweging en zet zich in voor een gezonde leefstijl voor alle inwoners.

Reageren

Heeft u interesse?

Vul dan het onderstaande formulier in: je kunt dan reageren waarbij er tevens gratis een account voor je word aangemaakt.


VIP Tynaarlo

VIP! Tynaarlo is onderdeel van Neie Naober, de welzijnsorganisatie in de gemeente Tynaarlo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieZuidlaren, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://vip.neienaober.nl/vacatures/vrijwillige-wandelbegeleider-van-gezond-natuur-wandelen-zuidlaren/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.