Vrijwilligers Koerier Stichting Winkler Prins 18-09-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Vrijwilligers Koerier Stichting Winkler Prins 18-09-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Bijzonder techniekproject in Veendam zoekt vrijwilligers

21 juni 2022, 20:44 Voorlezen Algemeen

VEENDAM - Samen met de basisscholen is Winkler Prins Veendam op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens technieklessen aan basisschoolleerlingen.

In het schooljaar 2013-2014 is op initiatief van Winkler Prins en het basisonderwijs het project Whimzees Techforfun van start gegaan. Hiervoor is bij Winkler Prins een speciaal technieklokaal ingericht. In dit lokaal werken ruim 1250 leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 vier maal per jaar aan een technische opdracht. Zij worden hierbij begeleid door 35 enthousiaste vrijwilligers.

Whimzees Techforfun wordt door leerlingen, leerkrachten en vrijwilligers als een zeer succesvol project gezien. Het project wordt mede gesteund door de gemeente en het bedrijfsleven. Daarnaast is Techforfun al beloond met de Provinciale onderwijsprijs en de prijs 'Compliment voor lokale helden'. Als gevolg van het succes zijn er steeds meer basisschoolleerlingen die aan het project deelnemen. Daarom is men nu op zoek naar extra vrijwilligers, die één of meerdere dagen per week willen helpen bij de begeleiding van de leerlingen.

Informatiebijeenkomsten

Op dinsdag 5 juli vanaf 19.30 uur en maandag 11 juli vanaf 16.00 uur worden er informatiebijeenkomsten gehouden voor belangstellenden. Zij zijn welkom bij de Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan 11 in Veendam. Deze avond krijgt men naast algemene informatie over het project de gelegenheid om in gesprek te gaan met mensen die nu al als vrijwilliger binnen het project actief zijn.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met coördinator via de mail of door te bellen met het centrale nummer van de Winkler Prins: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.koerier.info/nieuws/algemeen/47224/bijzonder-techniekproject-in-veendam-zoekt-vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.