Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 16-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 16-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG


Nieuw Vredenhoven) | 24 uur flex | MBO

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige Verzorgende IG, die affiniteit heeft met deze doelgroep en zich graag inleeft in de wereld van de bewoners en hen hierin willen begeleiden. Het betreft het draaien van alle voorkomende diensten. Als Verzorgende IG werk je als lid van een zorgteam, waarbij je hoofdlocatie Havenzicht in Scheemda is, maar je bent ook flexibel inzetbaar op de locaties van 't Hamrik in Nieuwolda en Nieuw Vredenhoven in Scheemda.

Je verleent de dagelijkse zorg op basis van het individuele zorgleefplan en ADL-lijst, waarbij je vooral let op het welzijn van de cliënt. Dat doe je in goed overleg met je collega's, vrijwilligers en belangrijke naasten. Met steeds dat ene uitgangspunt: de persoonlijke behoeftes en wensen van de cliënt. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkdagen zullen bestaan uit alle voorkomende diensten (dag, avond, nacht), zowel door de week als in het weekend en tijdens feestdagen.

• Je verleent zorg aan cliënten op basis van in het zorgplan vastgestelde afspraken;
• Je verricht verpleegtechnische handelingen op het niveau van Verzorgende niveau 3;
• Je signaleert bijzonderheden, treedt in acute situaties handelend op en waarschuwt de verpleegkundige;
• Je verzorgt de verslaglegging in het elektronisch zorgdossier;
• Je neemt actief deel aan overlegsituaties, zoals bewonersoverleg en teamoverleg;
• Je hebt een actieve en positieve houding en een sterk inlevingsvermogen.

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Havenzicht is een kleinschalig woon-/zorgcomplex in Scheemda. In Havenzicht wonen 36 bewoners verdeeld over vier afdelingen met vier huiskamers. Wij bieden zorg aan cliënten met somatische en psychogeriatrische aandoeningen die gemixt zijn op de afdelingen.

Wij bieden
• Een contract voor een jaar met kans op verlenging;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze eigen afdeling Leren en Ontwikkelen;
• Inschaling in FWG 35 (min. € 2.391,71 en maximaal € 3.177,10 bij een 36-urige werkweek) ;
• Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfitness- en fietsplan.

Wij vragen
• Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of combi MZ/VZ
• Je staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister of bent bereid hiertoe
• Je bent proactief, oplossingsgericht en kunt verbanden leggen

In het kort

Tag Locatie Havenzicht te Scheemda (en flexibel in locaties 't Hamrik en Nieuw Vredenhoven) Dienstverband Een contract voor een jaar met kans op verlenging Opleidingsniveau MBO Plaats Locatie Havenzicht te Scheemda (en flexibel in locaties 't Hamrik en Nieuw Vredenhoven) Werkuren per week 24 uur flex Salarisindicatie Inschaling in FWG 35 (min. € 2.391,71 en maximaal € 3.177,10 bij een 36-urige werkweek) Gepubliceerd op 2024-04-16 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-05-14

Interesse?
Je kunt online solliciteren via . Reageren kan tot 14 mei.

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Zorg

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieScheemda, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/verzorgende-ig/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.