Verkeersregelaar Stichting Verkeersondersteuning 04-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Verkeersregelaar Stichting Verkeersondersteuning 04-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

VERKEERSREGELAAR m/v


Wij hebben een uitdagende, interessante en vooral leuke vrijetijdsbesteding voor jou, namelijk die van Verkeersregelaar….. Dus heb jij misschien nog wat tijd over, zit je tussen twee banen in of hoef je niet meer te werken, dan zoek wij jou.


De stichting Verkeersondersteuning is een vrijwilligersorganisatie en houdt zich al 25 jaar bezig met het regelen van het verkeer bij evenementen in en rondom Hoogezand en Sappemeer. Denk hierbij aan de Sinterklaasintocht, Avondvierdaagse, Oranjemarkt, de 7km van Martenshoek, maar ook bij kleinschalige evenementen, zoals Scootmobieltochten, voorjaars- en kerstmarkt Brandweermuseum of Dag van het Park.


Geen evenement is hetzelfde, dus een werkdag bij de Verkeersondersteuning ook niet. Bij de grote evenementen gaan we dagen van te voren verkeersborden en -hekken plaatsen. Op de dag van het evenement ontvang je tijdens de briefing jouw post- en taakinstructie. Soms sta je alleen en soms sta je met meerdere verkeersregelaars, waarbij je de ene keer bij een stremmingshek staat en de andere keer actief het verkeer in goede banen moet lijden. Met een portofoon sta je altijd in verbinding met jouw collega's.


Wanneer je bij de Verkeersondersteuning komt werken ontvang je, na de proefperiode, een volledig uniform en per evenement ontvang je de middelen, die je dan nodig hebt, zoals een portofoon, zaklantaarn met oranje kegel of andere attributen.


De wettelijk verplichte opleiding, om evenementenverkeersregelaar te worden, is het volgen van een e-learning. Bij goed gevolg ontvang je van de politie een instructieverklaring. Tevens is bij ons nog één keer per jaar een training, in samenwerking met de politie, waarbij je daadwerkelijk in de praktijk het verkeerregelen gaat leren of verbeteren. Bij evenementen ga je de eerste keren altijd met ervaren collega's mee, die jou tips en trucs vanuit de praktijk meegeven. Als verkeersregelaar moet je goed weten wat je doet, omdat in de wegenverkeerswet staat, dat de aanwijzingen gegeven door verkeersregelaars opgevolgd moeten worden.


Wat verwachten wij van jou;

- Woonachtig in (of direct in de buurt van) Hoogezand of Sappemeer,

- Bereidheid om op onregelmatige tijden te werken,

- Een professionele houding en uitstraling,

- Flexibel,

- Goede communicatieve vaardigheden,

- In het bezit van vervoer voor het gebied Hoogezand of Sappemeer,

- Bereid zijn om mimimaal 6 evenementen per jaar te doen.


Wat we jou bieden;

- Een afwisselende baan met verantwoordelijkheid,

- Doorgroeimogelijkheden naar evenementencoördinator en/of BHV-er,

- Een uniform (in bruikleen),

- Meerdere keren per jaar een gezellig samenzijn,

- Informele en open werksfeer ,


Lijkt het je iets, neem dan contact met ons op;


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkeersregelaar
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.verkeersondersteuning.nl/vacature-verkeersregelaar.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.