Vakantiekracht Norah 22-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Vakantiekracht Norah 22-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Verkoopmedewerker Veendam (vakantiekracht)

Een lekker dagje naar het strand, lunchen met je vrienden of uitgaan in de stad. Yes, de zomer komt er aan! Wil je wat extra's verdienen als verkoopmedewerker zodat je vervolgens volop kunt genieten van de heerlijke zomer? Dan hebben wij de perfecte vakantiebaan voor jou beschikbaar. Wellicht vind je het zo leuk, dat je naast je studie kan blijven werken als weekendhulp.

  • Uur per week: 0

  • Locatie: Veendam

Dit doe je als vakantiekracht bij Norah

Als verkoopmedewerker zorg jij samen met jouw collega's voor tevreden klanten. Jij geeft iedereen een warm welkom, zodat elke klant de winkel weer met een glimlach verlaat. Je zorgt voor een opgeruimde en nette winkel, helpt bij het uitpakken van de vracht. Met jouw kennis van de digitale wereld kan je collega's ook ondersteunen bij de kassawerkzaamheden. Dat allemaal samen met een top team!

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met mode bezig te zijn en die nieuwsgierig is naar het verkoopvak. Geen ervaring? Dat is geen probleem! We nemen je graag mee in de wereld van Norah. Na de zomer kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om bij Norah te blijven werken.

Jij krijgt:

Salaris

Het bruto uurloon* bedraagt bij jouw start:
20 jaar en ouder: tussen €13,35 en €13,78
19 jaar : €10,69
18 jaar: €8,01
17 jaar: €6,68

* Inclusief vakantie-uren en vakantiegeld. Bovenstaande uurlonen zijn berekend op gemiddeld 12 uur in de week. Het vakantiegeld kan variëren indien je meer of minder uur werkt.

Reiskostenvergoeding

Woon je buiten een straal van 10 kilometer van Norah af? Dan ontvang je reiskosten. Werk je de ene maand meer of minder, dan krijg je reiskosten over de dagen dat je hebt gewerkt, wel zo praktisch!

Referral bonus

Heb jij iemand in jouw netwerk die ook graag aan de slag wilt bij Norah? Draag deze kandidaat dan aan! Indien jouw vriend(in) vervolgens ook drie maanden in dienst is bij Norah ontvang je een bruto bonus van 200 euro.

* Aan deze regeling zijn voorwaarden verbonden welke terug te lezen zijn in de regelementen van Norah.

Waarom bij Norah werken? Simpel!

  • Een gezellige bijbaan als vakantiekracht, waarbij je veel kunt leren.
  • Elke week een nieuwe collectie. Een feestje om elke keer weer uit te pakken!
  • Met ons motto 'Groot zijn, klein blijven' werken wij iedere dag samen aan een tevreden klant.
  • Een snelgroeiende retailorganisatie waarbij de focus ligt op groei en ontwikkeling.

Ervaringen van medewerkers

Norah is meer dan alleen een kledingwinkel. De klanten komen speciaal bij je terug omdat ze je vertrouwen. De ene keer help je ze met het zoeken naar een nieuwe outfit, de andere keer komen ze terug voor een praatje. Dat maakt het werk zo divers en leuk!

Amber

Jami

Nadieh

Nadieh Visual Merchandiser

Norah staat voor groot zijn, klein blijven. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. En niet onbelangrijk: naast hard werken houden we allemaal van gezelligheid.

De eerste stap is gezet!

Vervolgens nemen wij snel contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijnorah.eu/vacature/vakantiekracht-bijbaan-veendam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.