Teamcoördinator EC KJG Cosis 31-01-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Teamcoördinator EC KJG Cosis 31-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo Cosis

  1. »
  2. Teamcoördinator EC KJG Muntendam

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waar jouw leiderschap en zorgzame aard tot bloei kan komen? Wil jij werken bij een warme, gezellige en unieke locatie waar kinderen met een verstandelijke beperking de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen? Dan is dit jouw kans! Het EC KJG zoekt een Teamcoördinator voor 28-32 uur per week.

Dit zijn wij

Het Expertisecentrum in Muntendam is een dag behandelcentrum en biedt plaats aan ongeveer 35 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. De groepsgrootte varieert van gemiddeld zes tot en met negen kinderen en zijn verdeeld over 5 groepen. Er zijn altijd twee begeleiders op de groep. Iedere groep heeft zijn vaste begeleiders en een eigen groepsprogramma waarin activiteiten worden aangeboden die het beste aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind. Het verschilt per kind wat de behoefte is en wat de vervolgstappen zijn. Zo kan het zijn dat sommige kinderen bijvoorbeeld na verloop van tijd kunnen instromen richting het (speciaal) onderwijs. Andere kinderen verblijven langer bij ons, waarbij ze bijvoorbeeld uiteindelijk richting dagbesteding gaan. Per kind en per situatie kijken we naar de beste oplossing. Wij vragen flexibiliteit qua inzet van jou, want bij ziekte en vakanties kan het voorkomen dat jij op een andere groep gaat werken. Ook draai je mee in het rooster van de speciale naschoolse opvang.

Wij werken met de behandelmethodiek Floorplay, waarbij plezier hebben één van de basisprincipes is. Verder richt deze theorie zich op het versterken van de functioneel-emotionele ontwikkeling bij kinderen met een ander verlopende ontwikkeling. Daarnaast is het doel van Floorplay het optimaliseren van de relatie tussen volwassene en kind. Wij werken themagericht in combinatie met de theorie van 'Ervaar het maar'. Deze theorie stimuleert motoriek, zintuigen en communicatie bij mensen met een verstandelijke beperking.

Jij wordt teamcoördinator van een team dat bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Het is een divers team van jong en oud waarin we veel van elkaar leren. Jij bent het aanspreekpunt van begeleiders en persoonlijk begeleiders.

Dit ben jij

Als teamcoördinator ga jij een team van zorgprofessionals coördineren. Je maakt onderdeel uit van de behandeldriehoek samen met de leidinggevende en gedragswetenschapper. Vanuit die positie ben je een belangrijke schakel richting het team.

Het belangrijkst is dat jij de cliënt vooropstelt: vanuit dit oogpunt denk jij na over wat het beste werkt voor onze locatie. Als teamcoördinator ben jij betrokken en sta je naast het team, we doen het samen. Jij straalt vertrouwen uit en biedt een luisterend oor voor jouw collega's. Dit doe jij niet alleen telefonisch, maar ook ben je veel aanwezig op de locatie. Zo ben jij op een laagdrempelige manier toegankelijk voor jouw team én krijg je alles mee. Jij sluit regelmatig aan bij de overdracht, waardoor jij ook weet hoe het met de cliënten gaat.

Naar het team en leidinggevende ben jij transparant over jouw ideeën. Dit zal soms best eens schuren, maar met een respectvolle houding en goed inlevingsvermogen komen jullie er altijd samen uit. Je vertrouwt jouw medewerkers en geeft hen voldoende vrijheid om hun expertise te laten zien. Op het proces kijk jij mee en monitor jij of de uitgezette lijnen worden nageleefd. Ook op de cultuur en structuur van de locatie heb jij invloed: je legt gemakkelijk verbinding met het team en kunt overstijgend denken. Je hebt goed in beeld waar de behoefte van het team ligt en waar de organisatie naartoe wil en maakt de vertaalslag naar jouw locatie, door richting te geven. Reflecteren is voor jou een tweede natuur, zowel op jouw eigen gedrag als dat van jouw collega's. Blijven communiceren met het team is voor jou de sleutel tot een fijne werkomgeving.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4 met een HBO werk en denkniveau.
  • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek Floorplay,
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • Affiniteit hebt met de doelgroep.
  • In het bezit bent van een rijbewijs.

Jij bent degene die het mogelijk maakt dat medewerkers optimaal hun werk kunnen uitvoeren.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als functie ontvang je: - Een bruto maandsalaris van minimaal € 2,986,- en maximaal € 4,264,- volgens FWG 50 van cao-gehandicaptenzorg/ GGZ (op basis van een fulltime dienstverband). - Een contract voor onbepaalde tijd. - Tegemoetkoming in jouw reiskosten. - De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren. - Een eindejaarsuitkering. - Sporten met korting en een voordelig fietsplan. - Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben jij benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als Teamcoördinator bij locatie EC KJG Muntendam in Muntendam? Solliciteer dan direct! Reageer vóór 11 maart 2024.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2253 – 2715
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieMuntendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cosis.nu/alles-over-cosis/vacatures/teamcooerdinator-ec-kjg-muntendam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.