Taxichauffeur TOP Support Nederland BV 07-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Taxichauffeur TOP Support Nederland BV 07-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Taxichauffeurs gezocht

Wat wordt jouw volgende bestemming in jouw loopbaan?

Wat dacht je van de route om als taxichauffeur aan de slag te gaan? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een taxichauffeur.

* Regiotaxi/Valysvervoer/WMO vervoer 15-40 uur

* Taxichauffeur groepsvervoer (15-24 uur per week).

Beschik jij over een rijbewijs B? Ben je in het bezit van een volledige chauffeurskaart taxi, of ben je bereid de 'chauffeurskaart' te gaan halen? Geweldig! Ook als je dus nog niet ervaren bent als taxichauffeur, mag je bij ons aan de slag.

Taxichauffeur worden?

Hebben we jouw interesse gewekt? Mooi, lees dan snel verder wat je mag verwachten: Als taxichauffeur Regiotaxi/Valysvervoer/WMO vervoer of groepsvervoer werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde.

Dus het is een afwisselende functie en met jou achter het stuur komt dat helemaal goed. De passagiers die je mag vervoeren zijn voornamelijk oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) beperking bij Regiotaxi, Valys en WMO vervoer en/of schoolkinderen (bij groepsvervoer).

Je rijdt naar een revalidatiecentrum, verjaardag van iemands kleinkind of naar het ziekenhuis.

Jij zorgt voor een comfortabele rit en gezellige sfeer in de auto en wij zorgen uiteraard voor een goed salaris conform cao Zorgvervoer & Taxi.

Heb jij een WIA, WAO, Wajong, WW, Bijstand (WWB), Ziektewetuitkering of zit jij in een 2e Spoor/outplacementtraject? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Of je momenteel een uitkering ontvangt of niet, bij ons kan je aan de slag als taxichauffeur.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTaxichauffeur
Indicatie salaris (min – max]1000 – 3000
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)15 – 40
Contactgegevensr.dejong@topsupportnederland.nl , 31523712281 https://www.topsupportnederland.nl/
Type contractVast
BranchePersonen vervoer, Overig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.topsupportnederland.nl/direct-solliciteren/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.