Steun Financieel Dieren bescherming 24-04-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Steun Financieel Dieren bescherming 24-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

 • Steun financieel

 • Wat we doen
  • Dierenleed voorkomen

Vrijwillige konijnenverzorger


Verloopt op: 1 juni 2024

Binnen de Dierenbescherming geeft de landelijke afdeling Dierenhulp uitvoering aan het bieden van hoogwaardige dierenhulp. Binnen deze afdeling vallen de dierenbeschermingscentra, preventieve dierenhulp, de meldkamer, de medische dierenhulp en een stafafdeling gericht op uitvoeringsbeleid, projecten en aanbestedingen. Jaarlijks rijden onze dierenambulances zo'n 70.000 keer uit en vangen we bijna 20.000 dieren op. Daarnaast zetten we ons in voor en geven uitvoering aan preventie-activiteiten, waardoor we steeds meer dierenleed kunnen voorkomen en er steeds minder dieren gered en/of opgevangen hoeven te worden. Een mooi voorbeeld hiervan is de inzet van Dierenbuddy's, dat in steeds meer gemeenten uitvoering krijgt.

Voor Winschoten zijn wij op zoek naar een: Vrijwillige konijnenverzorger

Het betreft een functie voor Minimaal 1 dagdeel per week. uur

Dierenasiel Winschoten is een streekasiel voor Oost-Groningen. Het dierenasiel biedt een tijdelijk onderkomen aan gevonden dieren, afstandsdieren en achtergelaten dieren. Deze dieren komen veelal via Dierenambulance Oost-Groningen binnen. Bij Dierenasiel Winschoten werken gediplomeerde en deskundige dierverzorgers en toegewijde vrijwilligers die streven naar optimale verzorging en aandacht en die er alles aan doen een geschikte baas voor ieder asieldier te vinden.

Als konijnenverzorger zorg jij ervoor dat de konijntjes in het asiel eten, drinken en een schoon hok hebben. Dit is allemaal belangrijk voor het dierenwelzijn. Daarnaast geef je ze natuurlijk aandacht en zorg je voor een goede socialisatie.
Onze konijnen worden het meeste buiten gehuisvest, dus het meeste werk vindt plaats in de buitenlucht.

 • De taken
 • Schoonmaken van de verblijven
 • Konijnen voeren en verwennen
 • aandacht geven en socialiseren
 • Wie zoeken wij?
  Naast dat je de doelstellingen van de Dierenbescherming onderschrijft, heb je of ben je
 • Werk- en denkniveau: VO
 • Een aanpakker
 • Een buitenmens
 • Een echte konijnenliefhebber
 • Wat bieden wij?
 • Een gezellige werkplek met leuke collega's
 • Begeleiding door ervaren krachten
 • Alle materialen
 • Reiskostenvergoeding
Naar aanleiding van jouw reactie wordt er gekeken of er een kennismakingsgesprek zal plaatsvinden. Uiteraard hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Heeft bovenstaande je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Solliciteer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDierenverzorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dierenbescherming.nl/vacatures/dierverzorger-afd-konijnen-knaagdieren-13?__Field_Hidden__afasJobOfferId=744&__Field_SingleLineText__firstName=&__Field_SingleLineText__middleName=&__Field_SingleLineText__lastName=&__Field_Email__email=&__Field_Phone__phone=&__Field_Dropdown__whereFound=&__Field_MultiLineText__motivation=&__Field_FileUpload__resume=&__Field_Checkboxes__maandag=&__Field_Checkboxes__maandag=&__Field_Checkboxes__maandag=&__Field_Checkboxes__dinsdag=&__Field_Checkboxes__dinsdag=&__Field_Checkboxes__dinsdag=&__Field_Checkboxes__woensdag=&__Field_Checkboxes__woensdag=&__Field_Checkboxes__woensdag=&__Field_Checkboxes__donderdag=&__Field_Checkboxes__donderdag=&__Field_Checkboxes__donderdag=&__Field_Checkboxes__vrijdag=&__Field_Checkboxes__vrijdag=&__Field_Checkboxes__vrijdag=&__Field_Checkboxes__zaterdag=&__Field_Checkboxes__zaterdag=&__Field_Checkboxes__zaterdag=&__Field_Checkboxes__zondag=&__Field_Checkboxes__zondag=&__Field_Checkboxes__zondag=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.