Stagiaires Sportcentrum Nico Jager 23-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Stagiaires Sportcentrum Nico Jager 23-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Stagiaires gevraagd

Wij hebben plaats voor enthousiaste stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen . Wil jij een stage in het Leefstijlcentrum van de regio? Stuur dan een mail met je cv en motivatie, wij nemen contact met je op. Houdt er rekening mee dat wij sociale, klantgerichte kandidaten zoeken, je moet een teamspeler zijn en wij houden niet van een 9-5 mentaliteit!!

Wij leren jou de kneepjes van het vak, zodat jij je in combinatie met je opleiding ontwikkelt tot een fantastische fitnessinstructeur met kennis van zaken! Een greep uit je werkzaamheden: het b egeleiden van sporters, o pstellen van trainingsschema's, v olgen en eventueel geven van groepslessen, c ommerciële taken zoals rondleidingen geven, administratieve klussen en facilitaire zaken zoals bv schoonmaak en onderhoud van apparatuur.

CV mailen?

Bovenburen 104 b
9675 HH Winschoten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFitness Instructeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nicojager.nl/nieuws/stagiaires-gevraagd/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.