Stagiair Kisuma Chemicals 13-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Stagiair Kisuma Chemicals 13-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Stagiair

Veendam, the Netherlands

Voor deze mooie stageplaats zoeken we een proactieve stagiair die zelfredzaam en ondernemend is. Je bent analytisch en kritisch. Je bent sociaal, communiceert makkelijk en bent gericht op samenwerking.

Wie wij zijn

Kisuma (ruim 100 FTE) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van synthetische gelaagde dubbele hydroxiden (in het algemeen aangeduid als "hydrotalcieten") voor kunststoffen. Dat klinkt heel technisch, maar iedereen kent producten waarin ons product wordt gebruikt. Te denken valt aan PVC, kunststof kozijnen en producten in de automotive industrie.

Wat is jouw uitdaging bij Kisuma?

We zijn een bedrijf dat groeit. Mocht het wederzijds bevallen en er is een vacature, dan kun je na een jaarcontract een vaste aanstelling krijgen.

Je komt te werken in een uitdagende functie in een innovatief en groeiend bedrijf, met een moderne fabriek. Kisuma kent een fijne werksfeer, waar veiligheid boven alles gaat. Daarnaast is Kisuma een sociale werkgever, die gericht is op het ontwikkelen van de organisatie en haar werknemers.

Wat bieden we jou?

Wij vroegen onze collega's wat werken bij Kisuma zo leuk maakt? Hieruit zijn een aantal kernwaarden gekomen: samen, professioneel, ontwikkelen en zorgzaam. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur en het willen blijven ontwikkelen van de organisatie en haar personeel.

  • Stagevergoeding

  • Crebonummer: 25762

  • Leerweg: Bol

  • Genoeg uitdaging

Geïnteresseerd? Kun je solliciteren door een mail te sturen via met je motivatie en cv.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMatrijzenmaker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheFarmacie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kisuma.com/nl/jobs/stagair

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.