Stagiair(e) Horeca SPOT Groningen 07-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Stagiair(e) Horeca SPOT Groningen 07-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Vacature: Stagiair(e) horeca, hospitality & zakelijk

Stagiair(e) horeca, hospitality & zakelijk

Je gaat werken in een dynamische culturele organisatie op de afdeling Horeca, Hospitality en Zakelijk. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle horeca en hospitality activiteiten tijdens voorstellingen en evenementen in zowel De Oosterpoort als De Stadsschouwburg. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor organiseren van bijeenkomsten, voorstellingen en evenementen aan de zakelijke markt. Hiermee bedoelen we alle 'niet culturele programmering'. Dit kunnen bijvoorbeeld voorstellingen van amateurverenigingen zijn, interne of externe vergaderingen, bedrijfsfeesten voor externe bedrijven of organisaties, rondleidingen voor onze afdeling Educatie, grote congressen, of ga zo maar door. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

Binnen het team Zakelijk zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair(e) die ondersteunend is bij twee verschillende type werkzaamheden; Officewerkzaamheden en organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

JOUW TAKEN

Je ondersteunt de gehele afdeling door de volgende werkzaamheden;

 • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post).
 • Contact hebben met opdrachtgevers en allerlei interne afdelingen binnen SPOT.
 • Het reserveren van beschikbare ruimtes, het opstellen van offertes en het maken van draaiboeken.
 • Op de dag van een klein zakelijk evenement die je zelf hebt georganiseerd ben je er verantwoordelijk voor dat dit evenement op rolletjes verloopt.
 • Het geven van rondleidingen voor potentiële zakelijke klanten.
 • Het beheren van agenda's en inplannen van afspraken of rondleidingen.
 • Voorbereiden en notuleren van (interne) vergaderingen en afspraken met zakelijke klanten.
 • Het beheren van faciliteiten en voorzieningen voor het horecapersoneel en informeert hen over relevante updates binnen het bedrijf door het schrijven van een nieuwsbrief.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld.

SPOT Groningen is er voor iedereen die van podiumkunsten houdt. Van muziek, toneel en cabaret tot dans. Met een gevarieerd aanbod voor een divers publiek brengen we ontmoetingen van betekenis tot stand. Jaarlijks organiseren we ca. 650 voorstellingen, concerten, festivals, educatieve en zakelijke bijeenkomsten voor ca. 350.000 bezoekers. Dat doen we o.a. in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg, de Lutherse Kerk, de USVA, op de drafbaan en verschillende kerken in de provincie. We hechten er aan, goed te weten wat we doen en voor wie.

Bij SPOT werken ongeveer 85 mensen in vaste dienst, ondersteund door ruim 100 freelancers en uitzendkrachten. We zijn een lerende organisatie en werken nauw samen met het onderwijsveld. We vinden het belangrijk dat ons bedrijf een afspiegeling is van onze omgeving en streven ernaar een organisatie te zijn waar zoveel mogelijk verschillende perspectieven samenkomen en waar iedereen zich welkom voelt.

JE PROFIEL

 • Je volgt een HBO-opleiding.
 • Je hebt een grote affiniteit met horeca en events.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Je werkt graag in teamverband, maar bent ook erg zelfstandig.
 • Je gaat gestructureerd te werk en weet goed overzicht te bewaren.
 • Je bent flexibel en kan goed prioriteiten stellen.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een fulltime praktijkstage (bij voorkeur 10 maanden) met daarnaast ruimte om een halve of hele dag per week te werken aan een onderzoek of studieopdrachten.
 • Een interessante werkomgeving met ruimte om je te ontwikkelen, waarin je veel kennis en ervaring op kan doen op het gebied van horeca, hospitality, evenementen organisatie, officemanagement en sales.
 • Een stagevergoeding via de Gemeente Groningen.

SOLLICITEREN?

Vragen en reacties graag sturen naar: t.a.v. , , Hospitality & Zakelijk.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEvent Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieOnnen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.spotgroningen.nl/vacature-stagiaire-horeca-hospitality-zakelijk/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.