Stageplek Stichting Juttersgeluk 13-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Stageplek Stichting Juttersgeluk 13-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Hier vind je alle mogelijkheden die Juttersgeluk biedt.

Stichting Juttersgeluk is een waardevolle leer- en werkplek waar iedereen bijdraagt aan een beter welzijn en een schoner milieu. Ieder mens is uniek, met een eigen verhaal en specifieke kwaliteiten en behoeftes. Hoe we deze kwaliteiten kunnen inzetten en de behoeftes optimaal kunnen vervullen, bekijken we samen. Door de uiteenlopende werkzaamheden, van strandjutten tot plastic bewerken en producten maken, kunnen we aan veel verschillende interesses voldoen.

Samen de plastic soep bestrijden zorgt voor teamspirit, wilskracht en individuele groei. Zo gebruiken we een groot milieuprobleem om sociaal maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Ook inspireren we mensen om minder plastic te gebruiken.

De activiteiten van Juttersgeluk zijn verdeeld over drie locaties:

  • Jutten: vanuit Zandvoort, op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.
  • Plastic recycle werkplaats: plastic sorteren, schoonmaken en recyclen tot producten bij de Circulaire Hotspot van Spaarnelanden in Zandvoort Noord.
  • Winkel x atelier: producten (af)maken, ontwikkelen, verpakken en bestellingen klaarmaken in onze eigen winkel x atelier in de Kerkstraat 1a, Zandvoort.

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Juttersochtenden in Zandvoort aan Zee
Voor mensen die op een of meerdere vaste momenten in de week als vrijwillig medewerker willen mee jutten. Je bent lekker in beweging en ontmoet gelijkgestemden. Deze activiteit bieden we aan i.s.m. met de gemeente Zandvoort.


Neem vooraf contact op met coördinator .

Maandag
Voor mensen met haperend brein
Op maandag gaan we met een groep vitale ouderen met haperend brein naar het strand. Daarna zijn zij actief in het creatieve atelier. We werken hierbij samen met Bloemenstroom van Zorgbalans. Contactpersoon: Annemiek Denneman, tel.nr. .

Winkel x atelier

In het centrum van Zandvoort hebben we een winkel x creatieve atelier. Hier maken, ontwikkelen en verkopen we onze circulaire producten. 's Ochtends zijn we actief in het atelier en is de winkel gesloten. 's Middags gaat de winkel ook open.
Adres: Kerkstraat 1a, 2042 JC Zandvoort

Interesse in het atelier en/of het werken in de winkel? Neem contact op .
of .


Naast ons creatieve atelier in Haarlem hebben we een upcycle werkplaats. Hier wordt het geraapte plastic zorgvuldig met de hand geselecteerd, op code gesorteerd en schoongemaakt. De werkplaats bevindt zich op de remise van Spaarnelanden. Samen met Ecosol Effect en De Verbeelding vormen we daar een Circulaire Hotspot.

Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden en contactmogelijkheden.

Erkend leerbedrijf
Ook voor een leerwerkstage ben je bij ons van harte welkom. Als erkend leerbedrijf (SBB) begeleiden wij zowel maatschappelijke stagiaires als stagiaires vanuit het Speciaal Onderwijs (SO) of Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO).

Ja, ik wil mee doen!
Heb je interesse om actief te worden bij Juttersgeluk als vrijwillige medewerker of als stagiair? Neem dan contact op met of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Juttersgeluk is partner van de participatiemarkt Haarlem.


Winkel x atelier
Kerkstraat 1a
2042 JC Zandvoort

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLeerkracht Speciaal Onderwijs
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieZandvoort, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.juttersgeluk.nl/waardevol-werk/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.