Stage Solution Online 09-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Stage Solution Online 09-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

- Ben jij de stagiair die wij zoeken?

-

Stage lopen bij Solution Online

Solution Online is in 2014 opgericht. We ontwikkelen websites, onderhouden social media kanalen, werken aan projecten, we adverteren voor onze klanten op Google en social media kanalen, ontwerpen nieuwsbrieven, logo's, huisstijl en nog veel meer! Sinds 2021 hebben wij een aantal webshops gestart!

Wat ga je doen

Als Stagiair(e) Grafische Vormgeving ondersteun we je bij het omzetten van informatie naar een visuele vorm, met als doel mensen te informeren of hen op een creatieve begrijpelijke manier iets uit te leggen. Daarnaast ondersteun we je bij het content creëren voor social media, het bedenken van marketing stunts en het uitwerken hiervan. Je bent hierbij onder andere bezig met het ontwerpen en het toepassen van de juiste typografie en het vinden of maken van de perfecte foto of illustratie. Dit alles doe je samen met onze creatieve marketing medewerkers. Ook werk je aan content voor onze webshops en nemen we je mee in het proces van productfotografie!

Binnen de stage is er ook ruimte voor jouw eigen invulling. Is er iets waar jij graag mee aan de slag wil, of meer over wil leren? Dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen vormgeven!

Wat verwachten wij van jou

Wie ben jij? Je volgt een mbo-opleiding richting Grafische Vormgeving of soortgelijk en zit in het tweede of derde opleidingsjaar. Je bent creatief, innovatief en enthousiast maar bent ook commercieel ingesteld. Je hebt goede kennis van bewerkingssoftware zoals: Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign. Je hebt kennis van (social) media en internet. Je houdt van schrijven en hebt een goed gevoel voor beeld. Je bent communicatief vaardig en hebt oog voor detail. Je hebt getrainde lachspieren! Wij werken samen met het Noorderpoort College in Winschoten/ Groningen en het Alfa college.

Ik wil stage lopen bij Solution Online!

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGrafisch Vormgever
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieScheemda, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.solutiononline.nl/stage/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.