Senior projectleider vrijkomende locaties Matchpartner 13-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Senior projectleider vrijkomende locaties Matchpartner 13-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches : Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim, Gemeente en Onderwijs. Dit doen wij vanuit de inhoud en hierbij stellen wij jou centraal. Wij vinden het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan en hierbij is gezelligheid en een klik ook zeker belangrijk, af en toe gezellig lunchen en koffie drinken met je vaste contactpersoon of sparren over je loopbaan is dan ook geen uitzondering.

Reageer direct!

Waarom reageren op deze vacature via Matchpartner? Wij zijn een betrouwbare en persoonlijke organisatie en gaan met respect en vertrouwen met jou om. Daarbij staat wat jij wil en wat je kunt voorop. Transparant? Absoluut! We doen hard ons best om jou snel reactie of feedback te geven. Bereikbaar? Zeker. Voor deze vacature kan je schakelen met Daniëlle van Veen via 06 282 48 263 of danielle@matchpartner.nl.

Functieomschrijving

Als Senior projectleider ben je verantwoordelijk voor het project Vrijkomende locaties. Binnen de gemeente komt ruimte vrij, waar ze bouwkavels of percelen kunnen verkopen voor woningbouw. Het gaat in totaal om 22 plekken: 12 in het stedelijk gebied (Hoogezand en Sappemeer) en 10 in de omliggende dorpen en kernen. Deze worden niet allemaal tegelijk ontwikkeld, maar in 3 fasen.

De verkopen van de verschillende locaties verloopt in een open proces, waarbij de manier waarop wordt aangepast naar het betreffende woningbouwprogramma.

De taken van de Senior projectleider:

 • Het opstellen, bewaken en uitvoeren van grondexploitaties
 • Verwerving en verkoop van grondeigendommen
 • Onderhandelingen voeren met belanghebbenden; waaronder ontwikkelaars, bewonersgroepen, zorgpartijen, corporaties etc.
 • Zorg dragen voor inkoop- en selectieprocessen en uitgiften van grond
Functie-eisen

Wie ben jij?

Je hebt aantoonbare ervaring met binnenstedelijke projecten met uiteenlopende functies zoals zorg, woningbouw, groen etc. Je bent bekend met de plaatselijke situatie. Projecten betreffende gebiedsontwikkeling zijn jou niet vreemd. Je hebt ervaring met participatieprojecten net omwonenden en belanghebbenden. Daarnaast heb jij een goed gevoel voor juridische zaken en handel jij politiek/maatschappelijk sensitief. 

Dit breng jij mee:

 • Minimaal een relevante afgeronde academische opleiding op het gebied van techniek (HBO+ werk en denkniveau)
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Projectleider met als vakgebied gebiedsontwikkeling
 • Ervaring met participatietrajecten, omwonenden en het voeren van onderhandelingen met belanghebbenden
 • Ervaring met het vertalen van stedenbouwkundige plannen naar voorlopige en definitieve ontwerpen
 • Ervaring met inkoop- en uitgifteprocessen van gronden (+ eventuele opstallen)
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tot €6777,- (o.b.v. fulltime conform schaal 12)
 • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km) of leaseauto
 • 25 vakantiedagen met 8,33% vakantietoeslag
 • Pensioenregeling
 • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Over de opdrachtgever:

Met ruim 60.000 inwoners is Midden-Groningen de derde gemeente van de provincie. Pittoreske dorpen, stoere boerderijen, schitterende natuur en een kloppend stadshart – nog geen kwartier rijden van de bruisende stad Groningen. In 2018 samengevoegd uit Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Een gemeente met grote kwaliteiten, maar ook met uitdagingen. Denk aan sociale achterstanden, armoede en aardbevingsproblematiek. Gemeente Midden-Groningen heeft een stevige en serieuze ambitie: een gemeente zijn waar iedereen heel goed kan wonen, leven, ondernemen en werken. Samen met bewoners, bedrijven en organisaties wil ze initiatieven ondersteunen en zaken mogelijk maken waardoor de gemeente een mooie plek is om te wonen, te werken of te bezoeken. Door als organisatie dicht bij de mensen te staan en te werken volgens het principe: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwkundig Projectleider
Indicatie salaris (min – max]5500 – 7000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 24
Contactgegevensdanielle@matchpartner.nl , 31628248263 https://www.matchpartner.nl
Type contractInterim
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/jlk2Ioj21UpEcj2pPgHr

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.