Secretaris Sportvereniging Annen 13-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Secretaris Sportvereniging Annen 13-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Secretaris

De functie van (wedstrijd)secretaris is op dit moment opgeknipt in twee delen: bestuurstaken en uitvoerende taken.

Als secretaris ben je onderdeel van het bestuur en ben je de schakel tussen bestuur en uitvoering. Je neemt deel aan maandelijkse bestuursvergaderingen waar je meedenkt en -beslist over alle zaken die de sportvereniging aangaan. Daarbij valt te denken aan contributie, nieuwe initiatieven, subsidies, aanstellen trainers, en alle activiteiten die bij de verschillende commissies zijn belegd.

Uiteraard is aanwezigheid van de secretaris op de Algemene Ledenvergadering gewenst, welke eens per jaar plaatsvindt. De secretaris plant deze datum en reserveert een ruimte.

Aanspreekpunt uitvoerend secretaris

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de uitvoerend secretaris; deze persoon is verantwoordelijk voor het aanvragen van de zaalhuur en het maken van het zaalrooster. Wat betreft volleybal zijn er taken zoals administratieve verwerking teamindeling en communicatie rondom wedstrijden (schakel tussen de NeVoBo en teams).

Aanspreekpunt ledenadministateur

Verder ben je het aanspreekpunt van de ledenadministrateur. Deze registreert aan- en afmeldingen en administratie bij de bonden. Eens per kwartaal verzorgt de secretaris samen met de ledenadministrateur de incasso's van de contributies (samen met de penningmeester).

De tijdsinvestering

Elke maand vindt er een bestuursvergadering plaats, welke ongeveer 2/2,5 uur duurt. De ledenadministratie vraagt vooral bij aanvang van het seizoen meer tijd, maar is gedurende de rest van het seizoen zeer beperkt. Aan het einde van het seizoen maakt de secretaris een kort verslag van de activiteiten en bijzonderheden in het afgelopen jaar, welke op de ALV wordt gepresenteerd. Overall komt deze tijdsinvestering op gemiddeld 1 a 2 uur per week.

Sponsors:

foto Ruchti hoog

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWedstrijdsecretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieAnnen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.svannen.nl/secretaris

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.