Schoonmaak Medewerker Atalian 25-02-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Schoonmaak Medewerker Atalian 25-02-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen als schoonmaak medewerker?

Vind jij het ook cruciaal dat kinderen in een schone en veilige omgeving kunnen werken aan hun ontwikkeling? Bij ATALIAN delen wij die visie! Sluit je aan bij ons schoonmaakteam in Veendam en draag bij aan een hygiënische leeromgeving voor de leerlingen. We zijn op zoek een schoonmaak medewerker voor de volgende functie:

 • Locatie: Veendam
 • Type werkplek: School
 • Werktijden: Maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur. Dat is 10 uur per week.
 • Werkzaamheden: als schoonmaak medewerker ga je bezig met het schoonmaken van klaslokalen, gangen en sanitaire ruimtes.

Wat breng je mee?

Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste! Geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem, we leren het je graag! Heb je de ambitie om door te groeien? Doordat wij een groeiende organisatie zijn, bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen en veel te leren.

Je krijgt een contract met uiteraard een goed salaris tussen de €13,42 en €14,78 bruto per uur. Als je 19 jaar of jonger bent kom je in de jeugdschaal tussen €10,37 en €11,66 bruto per uur en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Je bent vrij in de school vakanties;
 • Reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
 • Eindejaarsuitkering van 5% als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • En een heleboel leuke collega's!

Liever een all-in loon? Dat is als student zeker mogelijk! Met een all-in loon verdien je tussen de €12,45 en €16,10 per uur.

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag zijn wij, met meer dan 2500 collega's, actief door heel Nederland. Wij verzorgen facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.

Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen een plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.

Ben je enthousiast geworden?

Geweldig! Wij staan te popelen om je te leren kennen! Solliciteer via de link. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met of Daan Tellman via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaakmedewerker Hotel
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)10 – 10
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijatalian.nl/vacatures/vacature-schoonmaak-school-veendam-383903-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.