Psychiater Volwassenenpsychiatrie Lentis 11-12-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Psychiater Volwassenenpsychiatrie Lentis 11-12-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Psychiater volwassenenpsychiatrie

Hoogezand , Veendam
Fulltime, Parttime


 1. Als psychiater..

Later nog eens bekijken?

 • Afdeling: FACT Hoogezand en FACT Veendam
 • Standplaats: Hoogezand en Veendam
 • Fulltime/parttime: uren in overleg
 • € 5.932 - € 10.172
 • Dienstverband: vast contract
 • Startdatum: 1 juni 2023

Als psychiater..

 • maak je deel uit van een vakkundig, gedreven multidisciplinair team en van een grotere organisatie waarin collega's met uiteenlopende expertises voor elkaar klaarstaan;
 • houd je je bezig met onderwijs, onderzoek en innovatie en krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
 • krijg je een mooie IFMS-regeling en een budget persoonlijke kosten Medisch Specialisten (AMS) van maximaal € 5.299,- per kalenderjaar bij een 36-urige werkweek.

Daarom is Lentis de plek voor jou

FACT betekent Flexible Assertive Community Treatment. FACT Hoogezand en FACT Veendam zijn zogenaamde regioteams, waarbij we de sociale kaart van de regio goed kennen en gaan voor samenwerking. We omarmen de herstelvisie en werken graag samen met familie, belangrijke anderen en professionele partners. Er wordt gewerkt in ambulante teams met verschillende specialisme aan boord, zoals een GZ-psycholoog, Verpleegkundig Specialisten, SPV-en, verpleegkundigen en een secretaresses. Onze doelgroep heeft te maken met psychotische stoornissen en andere langdurige psychiatrische aandoeningen, regelmatig in combinatie met verslavingsproblemen. De behandeling en begeleiding vinden veelal plaats in de eigen omgeving van de cliënt. Psychiaters in de regio hebben ook onderling contact.

FACT Hoogezand en FACT Veendam zijn twee zelfstandig opererende teams, die wel een gezamenlijke psychiater, GZ-psycholoog en teamleider kennen. Ook wordt er voor elkaar waargenomen. Beide teams kenmerken zich door een zeer prettige onderlinge samenwerking en betrokkenheid. Gewoon erg leuke teams om in en mee te werken! We kennen een bepaalde nuchterheid, maar hebben ook zeker gevoel voor humor. Het hart slaat het hardst voor de cliënt!

Zo maak jij het verschil

 • In samenspraak met de cliënt en zijn of haar naasten stel je behandelplannen op. Je overlegt met deelnemers rond de zorg en leefomgeving van je cliënt, zoals de familie, buren en buurt, politie, thuiszorg, huisarts enzovoort.
 • Je adviseert binnen het multidisciplinaire team over complexe problematiek tijdens de behandelingen. Aangezien je vakkundig en inspirerend bent, fungeer je tevens als coach en supervisor van behandelaren en geef je supervisie aan de verpleegkundig-specialisten.
 • Je verricht psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van de behandeling.
 • In samenhang met ketenpartners draag je bij aan ontwikkelingen en innovaties binnen het team en desgewenst draag je bij aan scholing, wetenschappelijk onderzoek en beleid.
 • Samen met de algemeen teamleider zorg jij voor een veilig, gezond en professioneel behandel- en werkklimaat.
 • In het kader van het "op- en afschalen" van zorg werk je nauw samen met de psychiaters van de kliniek en het Intensive Home Treatment-team (IHT).

Reageren kan tot en met 31-12-2023

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Het verhaal van Liesbeth

Liesbeth Visser liep tijdens haar opleiding tot psychiater al eens stage bij PsyQ Eetstoornissen (onderdeel van Lentis) in Groningen. Daarna is ze de afdeling nooit meer vergeten. In 2018 werd ze bij Lentis opgeleid als psychiater en nu is ze…

Dit krijg je van ons

Bij Lentis hoef je niet de professional te blijven die je bij binnenkomst bent. Je groeit in je vak en als persoon door middel van de vele opleidingsmogelijkheden en goede begeleiding. Denk aan (online) trainingen en cursussen. Ook kun je deelnemen aan leerzame en boeiende projecten en werkgroepen.

Wat we je daarnaast bieden:

 • Direct een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 5.932,- tot maximaal € 10.172,- bij een 36-urige werkweek, ingedeeld in de Salarisschaal Medisch Specialisten volgens de cao GGZ.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
 • Het faciliteren van een uitgebreid evaluatieproces conform de regels die gesteld worden aan de IFMS.
 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Korting bij (zorg)verzekeringen.
 • Korting op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband.
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Met dit programma kun je onder meer workshops volgen, met collega's sporten of een health-check doen.
 • Veel autonomie en vrijheid bij het indelen van je tijd.
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Dit zoeken we in jou

Als psychiater kun je goed zelfstandig functioneren en schuw je verantwoordelijkheid niet. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en situaties die zich voor kunnen doen. Verder ben je communicatief sterk: je drukt je helder uit in de multidisciplinaire overleggen en gesprekken met naasten van de cliënt en in de behandelplannen die je opstelt.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je meer weten over deze vacature, vrijblijvend kennismaken of een keertje meekijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met Chris Mulder, teamleider algemene zaken, via of via email

Solliciteren, zo werkt het

Kom jij bij Lentis het verschil maken? Mooi. We zijn hartstikke benieuwd naar je. Wij nemen snel contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met , adviseur werving & selectie via of .

Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)35 – 35
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijlentis.nl/alle-vacatures/vacature-psychiater-volwassenenpsychiatrie-hoogezand/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.