Productfotograaf Plasticflessen.nl 15-09-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Productfotograaf Plasticflessen.nl 15-09-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Werken bij Plasticflessen.nl - Productfotograaf

Productfotograaf bij Plasticflessen.nl Zuidbroek
> Stagiaire / Freelance / Tijdelijk in dienst <

Ben jij een enthousiaste fotograaf met ervaring en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Heb je oog voor details en een get things done mentaliteit? Dan willen wij je graag leren kennen! Stagiaire / Freelance / Tijdelijk bij ons in dienst, wij staan open voor alles


Productfotograaf bij Plasticflessen.nl
Zorgen voor tevreden klanten. Als Productfotograaf bij Plasticflessen.nl in Zuidbroek regel jij alles voor de klant, zorg je dat hun vragen beantwoord worden met foto's. Wij hebben een fotostudio staan die helpt met 360 graden foto's en het vrij snijden. Elke foto heeft natuurlijk nog jouw kundige blik en bewerking nodig. Hiervoor is een werkplek met software aanwezig. Je gebruikt jouw creativiteit om de foto's te laten spreken. We kunnen dus wel zeggen dat jij het hart van ons online bedrijf bent. Jij slaagt als gedreven Productfotograaf, omdat je:

• Van +/- 2.000 artikelen product foto's gaat maken
• Je verzamelt de artikelen zelf in ons magazijn
• Zorgt voor een juiste plek waar de foto's digitaal worden opgeslagen
• Een stap extra zet. Je denkt na over nieuwe producten en marketing.


Plasticflessen in Zuidbroek Groningen: jouw nieuwe uitdaging
Plasticflessen.nl levert allerlei soorten en maten plastic flessen, potten en sluitingen binnen Europa. Via onze webshop plasticflessenshop.nl leveren we kleinere aantallen tot 10.000 stuks. Via ons zusterbedrijf hd packaging leveren we de grotere aantallen vanaf 25.000 stuks. Duurzaamheid en maatschappelijk betrokken zijn vinden we belangrijk. Zo focussen we ons nu op gerecyclede producten en werken er mensen met een beperking binnen ons bedrijf.

Onze 11 medewerkers zitten verspreid over onze locaties in Zuidbroek en Amersfoort. Voor jou hebben we een plek gereserveerd in ons moderne gebouw in Zuidbroek in Groningen. Makkelijk te bereiken met de auto via de A7 en de N33 vanuit Groningen, Assen en Drachten. Bij Plasticflessen.nl hangt een positieve sfeer. Iedereen denkt mee, is behulpzaam en pakt extra taken op als die er zijn. Ook is er tijd voor een lolletje en teamuitjes in de vorm van boottochten, etentjes of barbecues. Heb je zelf leuke ideeën? Organiseer het en neem ons mee! Heb je ideeën om Plasticflessen.nl te verbeteren? Heel graag! Jouw leidinggevende luistert graag. Je overtuigt hem door met cijfers, feiten en resultaat te komen. Verder is hij direct, eerlijk en heeft hij alles over voor zijn collega's.


Onze verwachtingen: jij maakt ze waar als productfotograaf
Jij hebt alles in huis om de nieuwe vestiging samen met jouw collega draaiende te houden. Dit betekent dat je een logisch stel hersenen hebt, zelfverzekerd bent en lef hebt. Het kan weleens voorkomen dat er werkzaamheden bij jou terecht komen die niet per se bij jouw functie als Productfotograaf horen, maar die je wel graag oppakt. Jij zet je in voor Plasticflessen.nl en maakt het tot een nóg groter succes. Je bent energiek en ondernemend. Ook heb je als productfotograaf:

• Je hebt een MBO HBO of WO opleiding op het gebied van fotografie
• Jij bent zeer ervaren met foto-editing en de programma's
• Je hebt oog voor detail en werkt resultaatgericht;


Plasticflessen.nl biedt jou
Een mooie, nieuwe vestiging die je zelf opbouwt. Plasticflessen.nl is een kleine en persoonlijke werkgever waar veel eigen input gewaardeerd wordt en waar je veel kans krijgt om jezelf te laten zien. Afhankelijk van jouw contractwens zullen we samen de details bespreken. Of je een stagiair, freelancer of tijdelijk bij ons in dienst komt, voor alle varianten vinden we een mooie afspraak!

Klaar met de foto's? Dan zijn onze werkzaamheden voor jou ook klaar en is het tijd om een andere uitdaging bij een andere werkgever te zoeken. Helder en eerlijk, zo communiceren wij graag.


Zet jij die ene stap extra voor onze klant en houd jij onze vestiging in Zuidbroek draaiende? Overtuig ons met jouw sterke motivatie en cv.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://plasticflessen.nl/vacature-productfotografie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Muntendam: