Process Engineer Marine Service Noord 05-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Process Engineer Marine Service Noord 05-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Nederlands (Nederland)

Process engineer

Marine Service Noord (MSN) houdt zich binnen de maritieme sector vol passie bezig met duurzame energievoorziening, innovatieve technologieën en complexe leidingsystemen. Dit doen we voor het topsegment luxe jachten, gas carriers, passagiersschepen, droge lading schepen, offshore support schepen en baggerschepen in zowel binnenvaart als zeevaart. Vanaf 1988 zijn er al ruim 700 complete installaties met meer dan 2350 kilometer aan leidingwerk in bedrijf gesteld.

Als je je werk elke dag bevlogen en goed doet, dan groei je. MSN groeit en ontwikkelt zich continu. Zij streeft naar perfectie en duurzaamheid van producten in een maritieme omgeving en een duurzame relatie met de klant. Klanten worden van A tot Z betrokken bij het proces. Van 'samen aan de tekentafel' tot en met inbedrijfsstelling is er sprake van een (h)echte samenwerkingsrelatie. MSN heeft een aantal duidelijke kernwaarden; Ontzorgen, Innovatie, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid en Servicegerichtheid.

MSN, gevestigd in Westerbroek (minder dan 10 kilometer vanaf Groningen), is een sterk groeiend en groendenkend bedrijf, dat opvalt door een innovatieve mindset. MSN is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan de energietransitie, verduurzaming en een schoner milieu. Naast de focus op waterstof die er al vanaf 2009 is, richt zij zich ook op de ontwikkeling en bouw van systemen voor andere brandstoffen zoals methanol en ammoniak.

De uitdaging

Jij zorgt ervoor dat de klantwensen worden vertaald naar de verschillende afdelingen binnen de organisatie en bent de schakel tussen projectmanagement, engineering, de klant en de leverancier. Je maakt de P&ID's en de daarbij bijbehorende berekeningen in overleg met de reder en onze toeleveranciers. Je hebt intensief contact met je collega's die het project verder uitwerken zodat alles volgens afspraak verloopt. Je geeft feedback en ondersteunt belanghebbenden bij technische aspecten en vragen.

Wat vragen wij?

  • een HBO werk- en denkniveau in een technische richting;
  • een aantal jaren relevante werkervaring in vergelijkbare functie en branche;
  • bekend met het werken in CAD-software;
  • communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Binnen MSN zal je voelen dat je deel uitmaakt van een hecht en open team van 80 medewerkers. MSN kenmerkt zich door een 'sociaal gezicht', een warm bedrijf waar werknemers zich gewaardeerd en gehoord voelen. Dit uit zich in teams waarin vertrouwen en ontwikkelingsmogelijkheden voorop staan, en waar iedereen rekening houdt met elkaar.


Een aantrekkelijk salaris tussen € 3.900 en € 4.800 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij een fulltime dienstverband ontvang je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, betrouwbare pensioenopbouw volgens CAO Metalektro, personeelskortingen, een fietsplan en een reiskostenregeling.
Hybride werken is mogelijk. De omvang van het arbeidscontract is bespreekbaar, zodat dat de werkuren aansluiten bij de persoonlijke situatie en behoeften van de werknemer.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie met CV aan Bettina Snell, HR Adviseur,
Wil je eerst meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met , Manager Sales & Basic Design, tel.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProces Engineer
Indicatie salaris (min – max]3900 – 4800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieWesterbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://marine-service-noord.com/werken-bij/vacatures/process-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.