Pedagogisch Medewerker Stichting Kinderopvang KiWi 06-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kinderopvang KiWi 06-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

KiWi Kinderopvang Winschoten

Pedagogisch

medewerker

  • Noord-Westerwolde
  • 24 tot 32

Wat zoeken wij?

Ben jij warm, betrokken en vakkundig en heb je hart voor kinderen? Ben je in staat je werk zelfstandig te organiseren? Het individuele belang van het kind af te stemmen op het groepsbelang? Ga jij op zoek naar hoe je een kind kan ondersteunen in de ontwikkeling? Vind je het leuk een creatief en uitdagend aanbod te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

De menselijke maat voorop. Het fijne van werken in een harmonieus en gezellig team met oog voor elkaar en het comfort van een grotere organisatie waarin de basis geregeld is. Dit bereiken wij door te werken in overzichtelijke clusters met een leidinggevende die nabij is en een bedrijfsbureau dat ondersteunend is aan jou.

Dit doen we vanuit onze maatschappelijke missie om bij te willen dragen aan de ontwikkeling van het kind en de regio. Én omdat wij een goede werkgever willen zijn bieden wij een rijk en uitdagend opleidingsaanbod, rekening houdend met jouw voorkeuren.

Dit ivm uitbreiding van onze kindcentra en instroom van kinderen.

Neem hiervoor contact op met één van onze leidinggevenden: op (Op werkdagen bereikbaar, muv woensdag). Of stuur een mail met je CV naar dan nemen wij contact op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kinderopvangwinschoten.nl/vacatures/pedagogischmedewerker-noord-westerwolde/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.