Onderwijsassistent OBS Scholengroep OPRON 24-11-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Onderwijsassistent OBS Scholengroep OPRON 24-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

23 november 2023

Obs de Viermaster wil kinderen optimaal voorbereiden op de maatschappij van morgen, het eigen talent ontdekken en ontwikkelen. Kinderen 'tools' meegeven die zorgen voor een kansrijke toekomst. Er wordt gewerkt vanuit de kernwaarden Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Vrijheid, Betrokkenheid en Samenwerking.

Iedereen is belangrijk en wordt gezien. Door interessante en boeiende lessen te geven zorgen we voor betrokkenheid bij de kinderen tijdens de schooldag.

Samenwerken vinden we belangrijk, want we kunnen veel van elkaar leren en samen. Dat geldt voor collega's onderling, voor leerkrachten samen met ouders en de kinderen met elkaar. In ons onderwijs stimuleren we samenwerken en bieden kinderen de gelegenheid dit veel te doen.

Met ingang van 1 januari 2024 is er een vacature onderwijsassistent ontstaan voor 0,8 Wtf. De vervulling van deze functie zal bestaan uit het begeleiden van anderstalige leerlingen.

Scholengroep OPRON
Schaepmanstraat 25
9645 HC Veendam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderwijsassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.opron.nl/Vacatures/art/45570

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.