Onderhoudstechnicus (Besturingstechniek) Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Onderhoudstechnicus (Besturingstechniek) Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

X

Onderhoudstechnicus

  • Veendam
  • 38 uur
  • MBO
  • 3.000 - 4.000

  • Onderhoudstechnicus (besturingstechniek)

Vind je het leuk om samen met collega's continu en gestructureerd te werken aan verbeteringen? Wil je vanaf engineering al meedenken op welke manier spijlenzeefbanden duurzaam, effectief en innovatief produceerbaar zijn? Zou jij als technisch geweten willen meedraaien in projecten die gaan over nieuw te ontwikkelen productiemiddelen? Dan zou dit zomaar jouw baan kunnen zijn.

Hier ga je werken

Het technische team van is onmisbaar binnen ons bedrijf, want zonder hen kunnen onze machines niet draaien en kunnen wij niet de spijlenzeefbanden leveren die onze klanten zo hard nodig hebben. Een hele verantwoordelijkheid dus om het machinepark draaiende te houden én verder te ontwikkelen. Juist daarom is ons technische team op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in de besturingstechniek.

Functieomschrijving

In de functie als onderhoudstechnicus houd jij je bezig met het verrichten van onderhoud en modificaties van machines en diverse installaties. Dit doe je om ervoor te zorgen dat deze in de juiste staat verkeren en functioneren, waardoor de voortgang van de productie wordt gegarandeerd. Verder zal je je o.a. bezighouden met preventief onderhoud en het oplossen van storingen en begeleidt je externen bij het uitvoeren van onderhoud.

Functie-eisen

Om deze positie succesvol te vervullen beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau, richting Elektrotechniek of Mechatronica en heb je kennis van pneumatiek, hydrauliek en PLC's.

Je vervulde eerder minimaal 5 jaar een vergelijkbare rol bij een technisch georiënteerd productiebedrijf.

Je bent een techneut in hart en nieren, met bijzondere interesse in onderhoud, besturingstechniek, PLC en servotechniek. Wij zijn vanzelfsprekend bereid om de eventueel missende kennis bij te brengen middels training on the job of externe opleidingen.

Je hebt analytisch vermogen en je weet middels een goede helicopterview overzicht te houden in de lopende zaken.

Je bent communicatief vaardig, weet prioriteiten te stellen, streeft continue verbeteringen na en hebt een proactieve houding m.b.t. de werkzaamheden die jouw pad kruisen.

Wij bieden

In onze groeiende organisatie werken wij met een gedreven en enthousiast team die gewend zijn te werken met korte en informele lijnen.

Je komt te werken onder de CAO voor Metaal & Techniek, ontvangt een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto afhankelijk van opleiding en ervaring.

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Een solide pensioenregeling.

Reiskostenvergoeding, afhankelijk van de woon-werk afstand.

Een bijdrage aan je sportabonnement, omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers gezond en fit blijven.

Vanzelfsprekend investeren we in jou, door het geven van zowel interne - als externe trainingen en is er ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling

Over

Wij zijn Transportbandenfabriek EA BV te Veendam, maar noem ons maar gewoon . Met ons team van zo'n 160 medewerkers maken wij spijlenzeefbanden voor de agrarische industrie. En mocht jij je nog afvragen wat spijlenzeefbanden nou precies zijn. Dit zijn banden die worden geplaatst in rooi- en oogstmachines; grote machines die jij misschien wel eens ergens op het land hebt zien rijden. Rij in oktober maar eens door het veld. Dan zijn deze machines bezig om bijvoorbeeld aardappels, bieten, uien of bloembollen te rooien. exporteert zijn producten naar meer dan 40 landen over de hele wereld. Tomaten, olijven, doppinda's, allemaal worden ze gerooid en gaan ze over onze zeefbanden. Deze banden kunnen bestaan uit met rubber beklede spijlen die ervoor zorgen dat zand en steentjes eruit gezeefd worden, maar ook dichte banden waar de producten direct de bunker of keeper in worden getransporteerd. Onze zeefbanden worden klantspecifiek gemaakt en op de wens afgestemd. We maken dan ook heel veel verschillende soorten zeefbanden en dit doen we al meer dan 65 jaar.

Contact

Neem dan contact op met:

Jasper Danhuis (afdeling Technology and Development)

  • +31 (0) 598 696 425

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijbroekema.nl/vacature-onderhoudstechnicus-besturingstechniek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.