Monteur Pedro Boat 17-01-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Monteur Pedro Boat 17-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Monteur Pedro Boat 13-01-2024

  • Locatie: Zuidbroek

  1. Monteur Pedro Boat 13-01-2024

Introductie vacature

Werken als monteur bij Pedro Boat

Werk je netjes en zorgvuldig en heb je een passie voor techniek? Dan is Pedro-Boat de plek voor jou! Wij zijn doorlopend op zoek naar monteurs met ervaring in de jachtbouw.

Als monteur heb je een uitgebreid takenpakket. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het leggen van kabels, monteren van elektrische onderdelen, het verleggen van kunststof water- en afvoerleidingen, lezen van eenvoudige blokschema's en het vastlijmen en afkitten van diverse onderdelen. Verder ben je bezig met het controleren en eventueel repareren van de aandrijving van de boten. Tot slot controleer je of de technische installaties van de boot naar behoren werken door het maken van een proefvaart.

Wanneer je komt werken als monteur bij Pedro-Boat, ga je aan de slag bij een toonaangevende werkgever met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van jachten. In onze scheepswerf in Zuidbroek staat de kwaliteit van de boten en onze service op de eerste plaats.

Wil je graag nog wat extra informatie? Mail dan naar of bel naar

Functietitel Flensmonteur Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overig Locatie Zuidbroek, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://pedro-boat.nl/over-pedro-boat/vacatures/monteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFlensmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitsappemeer.nl/monteur-pedro-boat-13-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.