Meet- en Regeltechnicus Hoppenbrouwers Techniek 25-10-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Meet- en Regeltechnicus Hoppenbrouwers Techniek 25-10-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Meet- en regeltechnicus

Veendam

MBO

Technisch Beheer

Onderweg naar de mooiste locaties waar je de meest uiteenlopende storingen oplost! Als Meet- & Regeltechnicus speel je een cruciale rol in het ontwerp, de installatie, het onderhoud en de optimalisatie van meet- en regelsystemen voor grote utiliteitsprojecten. Je werkt aan complexe technische installaties zoals HVAC-systemen, energiemanagementsystemen en gebouwbeheersystemen. Je zorgt ervoor dat deze systemen correct functioneren en voldoen aan de gestelde specificaties en eisen. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij , cluster Technisch Beheer

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Of het nou om kantoren, winkels of zorginstellingen gaat, jij bent de technicus op het gebied van meet-& regel.
Is er vanuit onze projecten teams een groot project afgerond? Jij checkt en adviseert, en stelt de installatie mee in bedrijf. Is het pand opgeleverd? Jij komt terug voor het meet-& regeltechnisch onderhoud. Aan het eind van de dag log je in op het GBS-systeem; deze storing op afstand los jij wel op! 2 totaal verschillende technische projecten!
En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven meet- & regeltechnicus. Je bent dan onder andere bezig met het

- Aanpassen en in bedrijfstellen van complexe installaties
- Opleveren en controleren van installaties en de kwaliteit ervan
- Beheren en schrijven van Software
- Oplossen en coördineren van complexe storingen, zowel op afstand als fysiek bij de klant
- Onderhouden van meet-&regelinstallaties
- Meedraaien in een 24-uurstoringsdienst, hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door aan het eind van de werkdag gezellig met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, flexibel én collegiaal. Je denkt altijd in oplossingen en vraagt je collega's om hulp indien nodig. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Tegelijkertijd maakt het jou niet uit dat niet altijd alles volgens planning verloopt. En dat siert je. Daarnaast beschik je als toegewijde servicetechnicus over:

- Een mbo-4 diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbare studierichting.
- Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.
- Een rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Meet- en regeltechnicus

Veendam MBO Technisch Beheer

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeet & Regeltechnicus
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/meet-en-regeltechnicus-2800

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.