Medewerker technische dienst Veendam Tempo-Team 03-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Medewerker technische dienst Veendam Tempo-Team 03-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Ben jij de medewerker Technische Dienst in dagdienst met twee rechter handen? Onderdeel willen uitmaken van een bedrijf waar de medewerker en werkplezier voorop staat? Lees snel dan snel verder; misschien is dit deze baan als medewerker Technische Dienst voor jou!

Wat bieden wij jou
 • € 2800,- tot € 3200,- in dagdienst
 • Een baan waar je het technische verschil kan maken
 • Een baan voor lange tijd met kans op overname
 • Veel aandacht voor de medewerkers met uitjes
 • 40 uur per week in dagdienst + consignatiedienst
 • Een familiebedrijf waar de werknemer voorop staat
Wie ben jij

Om deze baan goed uit te kunnen voeren

 • Heb je een afgeronde MBO-4 opleiding, in de richting van Werktuigbouw, Mechatronica of Elektrotechniek;
 • Heb je ervaring met mechanische/pneumatische en elektrotechnische werkzaamheden (in een combinatie van deze specialismen);
 • Heb je een hands-on mentaliteit;
 • Ben je Flexibel en oplossingsgericht;
 • Kun je uitstekend zelfstandig én in teamverband functioneren.
Wat ga je doen

Als medenwerker Technische Dienst kom je te werken in een klein team van ervaren medewerkers. De operators zijn zeer ervaren en daardoor in staat de kleine storingen op te lossen. Komen ze er niet uit dan doen ze een beroep op jouw kennis als medewerker Technisch Diest. Hierdoor doet jouw expertise er echt toe! Met andere woorden; de kersen op de taart zijn voor de medewerker technische dienst. Qua werkzaamheden kan je denken aan:

 • Verrichten van onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur, zodat de juiste en veilige werking van de installaties/apparatuur wordt gewaarborgd;
 • Het uitvoeren van voorkomende revisiewerkzaamheden;
 • Het analyseren en verhelpen van alle voorkomende storingen op mechanisch vlak;
Waar ga je werken

Zoals je hierboven kunt lezen is het een veelzijdige functie binnen een dynamisch familiebedrijf. Deze toonaangevende organisatie heeft een sterke naam opgebouwd in de aerosol industrie. Ze maken en verkopen de aerosol (private label) producten en leveren deze wereldwijd aan al hun (inter)nationale klanten. Product en productie veiligheid en duurzaamheid zijn de speerpunten van de organisatie.
Het is een familiebedrijf en de cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en korte informele communicatielijnen. Maar bovenal een bedrijf met werkplezier en aandacht voor de medewerkers.

Sollicitatie

Heb je een passie voor elektronica en ben je klaar om je technische vaardigheden in te zetten om PCB-storingen op te sporen en op te lossen? Solliciteer dan vandaag nog en word onderdeel van ons team bij Benchmark? Solliciteer dan snel op onze vacature.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelMedewerker Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensroy.de.gier@owtd.nl , 074-3574300 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/BiQXw6B20JVUcBs2JP1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.