Mechanisch Operator Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Mechanisch Operator Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

X

Mechanisch operator

  • Veendam
  • 38 uur
  • VMBO / MBO
  • 2.474 - 2.895

  • Mechanisch Operator

Broekema groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste collega's om ons team mee te versterken. Vind je het leuk om machines te bedienen of een vak te leren, wil je eventueel lassen of heb je CNC ervaring? Reageer dan snel!

Hier ga je werken

Heb je zin om aan het werk te gaan en om een vak te leren, dan kun je bij ons aan de slag! Wij zitten in de maakindustrie en dit houdt in dat wij van materialen een kant en klaar product maken. Van staal wat op rollen binnenkomt tot kant en klare zeefbanden die naar onze klanten over de hele wereld gaan. Binnen in onze productiehallen zijn verschillende afdelingen waar de onderdelen worden gefabriceerd. Waarnaar deze in het team eindmontage tot 1 geheel gemaakt worden. Elke afdeling heeft zijn eigen teams die met verschillende machines met elk een eigen bewerking hun taken doen. Afhankelijk van je interesse kun je je ontwikkelen tot een allrond mechanisch operator. Maar ben je heel erg goed in een aantal soorten bewerkingen en vind je dit ook het leukst om te doen, dan wordt jij onze specialist op dat vakgebied.

Functieomschrijving

Op onze afdeling spijlen wordt aan de hand van geavanceerde knip- en pletmachines stalen spijlen gemaakt. Ben jij iemand die handig is, technisch inzicht heeft en het leuk vind om te sleutelen? Dan zou het werken op deze afdeling goed aansluiten bij jouw interesse. Dagelijks werk je bij onze machines die jij je helemaal eigen gaat maken. Je werkt met opdrachtenbonnen, al dan niet met tekening, waar materialen en maatvoeringen op staan. Aan de hand van deze informatie stel je onze machines in. Met moderne inductietechnieken, geavanceerde machines en gereedschappen worden de spijlen geproduceerd.

Functie-eisen

Opleidingsniveau: VMBO / MBO

Ervaring: Minstens 1 jaar

Overig: Technisch inzicht

Wij bieden

Een leuke baan binnen een bedrijf waar je van kunt maken wat je wil. Het kunnen, daar helpen wij je bij.

Altijd de ruimte om werkgerelateerde cursussen te volgen of om intern je verder te ontwikkelen.

Een startsalaris tussen de € 2.474,- en € 2.895,- bruto per maand (excl. ploegentoeslag van 14%), met doorgroei mogelijkheid naar maximaal 3.123,- bruto per maand. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing.

Een jaarcontract , wat bij goed functioneren omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd.

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Een solide pensioenregeling.

Reiskostenvergoeding, afhankelijk van de woon-werk afstand.

Een bijdrage aan je sportabonnement, omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers gezond en fit blijven.

Over Broekema

Wij zijn Transportbandenfabriek EA Broekema BV te Veendam, maar noem ons maar gewoon Broekema. Met ons team van zo'n 160 medewerkers maken wij spijlenzeefbanden voor de agrarische industrie. En mocht jij je nog afvragen wat spijlenzeefbanden nou precies zijn. Dit zijn banden die worden geplaatst in rooi- en oogstmachines; grote machines die jij misschien wel eens ergens op het land hebt zien rijden. Rij in oktober maar eens door het veld. Dan zijn deze machines bezig om bijvoorbeeld aardappels, bieten, uien of bloembollen te rooien. Broekema exporteert zijn producten naar meer dan 40 landen over de hele wereld. Tomaten, olijven, doppinda's, allemaal worden ze gerooid en gaan ze over onze zeefbanden. Deze banden kunnen bestaan uit met rubber beklede spijlen die ervoor zorgen dat zand en steentjes eruit gezeefd worden, maar ook dichte banden waar de producten direct de bunker of keeper in worden getransporteerd. Onze zeefbanden worden klantspecifiek gemaakt en op de wens afgestemd. We maken dan ook heel veel verschillende soorten zeefbanden en dit doen we al meer dan 65 jaar.

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Operator
Indicatie salaris (min – max]2474 – 2895
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijbroekema.nl/vacature-mechanisch-operator/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.