Mechanisch monteur Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Mechanisch monteur Randstad 16-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij een mechanisch monteur die over kennis beschikt van besturingstechniek? Ben jij assertief, stressbestendig en zelfredzaam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou
 • Werken in Winschoten
 • Ruimte om te leren
 • € 3000 - € 3500 bruto per maand
 • Fulltime functie
 • Direct op contract bij Flint Group BV
 • Internationaal bedrijf
wie ben jij

Bij Flint staan kwaliteit en veiligheid op de werkvloer hoog in het vaandel. We zijn op zoek naar een mechanisch monteur die al enige ervaring in het werkveld heeft. Je beschikt over kennis van besturingstechniek en proces techniek. Ook heb je geen moeite met het aflezen van technische tekeningen. Om je functie zo goed mogelijk te kunnen vervullen worden er verschillende opleidingen binnen de organisatie aangeboden. Daarom is het belangrijk dat je er voor open staat om nieuwe dingen te leren.

 • Je beschikt over een MBO 4 opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica
 • Je hebt ervaring in het werkveld
 • Je kunt werken met onderhoudsprogramma's
 • Je weet hoe je technische tekeningen moet aflezen
 • Je staat open om opleidingen te volgen
wat ga je doen

Een mechanisch monteur is iemand die zich binnen een bedrijf bezig gaat houden met het uitvoeren van onderhoud, reparaties en installaties. Als mechanisch monteur bij Flint werk je vooral vanuit de controlekamer en op de werkvloer. Een groot deel van het machinepark wordt aangestuurd door Siemens maar een deel moet nog altijd handmatig aangestuurd worden. Je zorgt vooral voor preventief en correctief onderhoud. Daarnaast houd je je bezig met het opsporen en het oplossen van storingen. Je gaat fulltime aan de slag in een dagdienst. Het kan ook voorkomen dat de dagdienst wordt omgezet naar een 2 ploegendienst.

 • Opsporen en oplossen van storingen
 • Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud
 • Fulltime functie
 • Dagdienst/ 2 ploegen
waar ga je werken

Flint Group produceert en verkoopt internationaal drukinkten. In Winschoten wordt onder andere inkt voor de voedingsmiddelen-industrie gemaakt. De kartonnen verpakking van Heineken of een beker van Coca-Cola? Grote kans dat de inkt waarmee ze zijn gedrukt van Flint komt. Flint Group is een internationaal bedrijf met wereldwijd 140 locaties en meer dan 5000 medewerkers in dienst. Ondanks dat locatie Winschoten als productielocatie een grote locatie is voor Flint is er sprake van een goede werksfeer die informeel is.

De Motherplant produceert voornamelijk halffabricaten (inkt concentraten) en levert deze aan andere locaties van de Flint Group en klanten in de Benelux. Het Regional Service Centre (RSC) maakt daarentegen voornamelijk "kant-en-klare" inkten.

 • Internationaal bedrijf, máár;
 • lokaal betrokken, lokale collega's en een no-nonsense werkmentaliteit
 • Oog voor groei én doorgroei voor alle medewerkers
sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op. Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden aan Via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMechanisch Monteur
Indicatie salaris (min – max]3500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensangelique.van.der.veen@nl.randstad.com , 06-20014318 of 06-27852668 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTechniek
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/UjTVoEU21J5DVUGXErY

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.