Logopedist Alphabet Nederland 25-01-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Logopedist Alphabet Nederland 25-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Logopedist "

Logopedist

Werk jij graag samen in een multidisciplinair behandelteam en krijg je voldoening als je de beste zorg kunt bieden aan volwassenen met een logopedisch hulpvraag? Dan zoeken wij jou!

Logopedist bij Zorggroep Meander
Als logopedist ben je onderdeel van een enthousiast multidisciplinair behandelteam dat verantwoordelijk is voor het begeleiden en behandelen van cliënten in de 1e lijn (extramuraal), GRZ, PG & Somatiek (intramuraal) in de gehele regio Oost Groningen. Je diagnosticeert, behandelt en biedt begeleiding aan cliënten met een hulpvraag op het gebied van taal, spraak, adem/stem, gehoor, ondersteunende communicatie en slikproblemen.
Aan de hand van het logopedisch onderzoek stel je een diagnose. In samenspraak met de cliënt stel je een behandelplan op, je voert deze uit en evalueert de voortgang met de cliënt. Je draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van collega's middels training, voorlichting en informatieverstrekking

Kortom: een uitdagende en vooral afwisselende baan waar jouw creatieve vaardigheden en liefde voor de ouderenzorg samenkomen!
Het team
De vakgroep logopedie bestaat uit vier logopedisten met diverse specialisaties.

Binnen de vakgroep werk je zelfstandig in de GRZ, 1e lijn en de WLZ en werk je veelvuldig samen met de collega's van het multidisciplinair behandelteam.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.177,10 tot €4.786,82 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een contract voor 16 uur per week aanvankelijk voor de duur van een jaar.
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en (deels) vanuit huis te werken, want een goede werk-privé balans is belangrijk.
 • Vakantiedagen (bij Zorggroep Meander hanteren ze 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), een vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Zorggroep Meander wordt gewerkt met Fiscfree, hiermee kan je bijvoorbeeld voordelig fitnessen en heb je een fiscaal voordeel bij de aanschaf van een mobiele telefoon, elektrische fiets etc.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding tot logopedist en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.
 • Je hebt affiniteit met het werken in de ouderenzorg.
 • Je sluit met jouw communicatieve vaardigheden goed aan bij cliënten, familie, zorgverleners/ collega's en mantelzorgers.
 • Je hebt kennis en ervaring met afasie, dysartrie, communicatiestoornissen, adem- stemproblemen en dysfagie.
 • Je hebt affiniteit met het werken met online registratiesystemen (zoals ONS en intramed)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto en bereid op vrijdag te werken.
 • Je bent op zoek naar een dynamische , afwisselende baan waarbij je zowel op locatie als bij de mensen thuis in de regio je mooie beroep uit kan oefenen.
 • Je bent flexibel, innovatief en proactief inzetbaar en je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.


Organisatie: Zorggroep Meander

Locatie: Veendam

Functiegroep: Behandelaren en (para)medische specialisten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogopedist
Indicatie salaris (min – max]3177 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zorggroep-meander.career.emply.com/apply/logopedist/zv9rlo/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.