Klantenservicemedewerker RDW 13-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Klantenservicemedewerker RDW 13-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Klantenservicemedewerker

 • Veendam
 • 2.520 - 3.362
 • Mbo/Hbo
 • Front en back office
 • 24 - 32

Jij staat klaar om alle vragen van RDW-klanten te beantwoorden. Zo help je miljoenen mensen verder op weg. Hoe mooi is dat?

Een vraag over de tenaamstelling van een voertuig. Of over het registreren van een drone. En een garagehouder die wil weten hoe hij een apk-erkenning krijgt. De vragen die voorbijkomen bij ons in het Klant Contact Center in Veendam zijn superdivers. Dat is precies wat jouw baan als (parttime) klantenservicemedewerker zo leuk maakt! Net zoals de kans om je takenpakket telkens uit te breiden en jezelf verder te ontwikkelen.

Interessant aan deze baan volgens klantenservicemedewerker Kyra

"Mijn collega's en ik zijn de schakel tussen de klant en de rest van de organisatie. Ik beantwoord niet alleen vragen, maar draag actief bij aan de verbetering van de hele RDW-dienstverlening. Daar ben ik trots op!"

Werken aan de mobiliteit van morgen

Maar liefst één miljoen telefoontjes, tweehonderdduizend e-mails en duizenden vragen via de chat komen jaarlijks bij jou en je collega's terecht. Een impactvolle baan? Nou en of! En natuurlijk krijg je de tijd om in je rol als service-expert te groeien. Het eerste jaar pak je de telefonische vragen op. Daarbij kun je in het begin rekenen op goede begeleiding en we geven je allerlei handvatten tijdens communicatietrainingen. En heb je hulp nodig bij het beantwoorden van een vraag? Dan staan je ervaren collega's voor je klaar.

Zodra je alle kennis in huis hebt en van A tot Z weet wat er in onze organisatie speelt, neem jij de volgende stap en help je klanten ook met complexere vragen via de mail. Of via onze chat, waar je meerdere klanten tegelijk helpt. Superdynamisch dus! En wie weet ontwikkel jij je uiteindelijk tot een echte allrounder en wordt de fysieke klantbalie jouw werkplek.

Dit is jouw thuisbasis

Samen met zo'n 120 collega's vorm jij het Klant Contact Center. We zijn een diverse club mensen qua leeftijd, ervaring en achtergrond. Omdat we veel zelfstandig en deels thuiswerken, ondernemen we zo nu en dan een gezellig uitje met elkaar. Ook jij kunt, na je inwerkperiode, hybride werken. En goed om te weten: drie weken van tevoren ontvang jij telkens je rooster. Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met je voorkeursdagen.

Sfeer proeven?

De sfeer op ons kantoor proeven? Je bent welkom voor een kop koffie of thee!Bel , , op en we maken een afspraak.

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 1.700 collega's aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw werk voortdurend in beweging. Om dat zo goed mogelijk en met plezier te doen, geven we je ruim baan voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met interne stages en toegang tot ons leerplein. Daarnaast helpen we je vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Je kunt rekenen op een aanvangssalaris van € 2.520,- bruto per maand (op basis van fulltime).
 • 8% vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Goede werk-privébalans: Je kunt deels thuiswerken, krijgt een budget om een thuiswerkplek in te richten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een fijne werkomgeving waarin je je eigen route mag uitstippelen en collega's met je meedenken.
 • Pensioenregeling via het ABP: wij betalen 70% van de premie.
 • 6 weken verlof per jaar.
 • Bijdrage aan je reiskosten voor woon-werkverkeer en volledige ov-vergoeding.
 • Een laptop.

Zo breng jij ons verder

Klanten zo goed mogelijk helpen, daar krijg jij energie van. Je luistert goed naar hun vraag en leeft je in zodat je precies weet wat de behoefte van de klant is. Bij ieder telefoontje ga jij voor de beste dienstverlening. De ambitie om te groeien in je rol? Die heb jij zeker. Nieuwe zaken pak je dan ook snel op en je kunt vlot zelfstandig aan de slag.
Verder neem je mee:

 • Minimaal een mbo 4-diploma. Hbo-niveau is een pre.
 • Een feilloze beheersing van het Nederlands en een goede beheersing van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Word onze nieuwe klantenservicemedewerker

Werk jij met ons mee aan de mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteer voor 1 december 2023 via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij , , via of . Tot snel!

Goed om te weten

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek waarin je je toekomstige collega's leert kennen.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Klantenservice
Indicatie salaris (min – max]2520 – 2520
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijderdw.nl/vacatures/klantenservicemedewerker-1038395/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Muntendam: