Internationale Innovatieve Logistieke Dienstverlening Fritom Group 10-12-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Internationale Innovatieve Logistieke Dienstverlening Fritom Group 10-12-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Oldenburger|Fritom

Bel:

Adres Abel Tasmanstraat 9

Postcode 7821 AN

Plaats Emmen

E-mailadres

Website www.oldenburgerfritom.nl

Social media

Internationale innovatieve logistieke dienstverlening.

Oldenburger|Fritom met vestigingen in Veendam, Emmen, Schiphol-Rijk, Tatabanya(HU) en Grassobbio(IT) is een internationale innovatieve logistieke dienstverlener. Wij vieren dit jaar als financieel gezond familiebedrijf ons 100 jarig bestaan en zien een duurzame bedrijfsvoering als onderdeel van onze strategie op lange termijn. We zijn één van de zeven zelfstandige werkmaatschappijen binnen de Fritom Logistic Solutions Group . Daarmee behoren we tot de Top 25 van logistieke dienstverleners in Nederland. Uiteraard werken we onderling goed samen. Zo completeren we het logistieke aanbod en versterken we elkaar.

De beste logistieke oplossing.

De filosofie van Oldenburger|Fritom is dat transport geen doel op zich is, maar een middel. 'Het doel is de beste logistieke oplossing voor onze klanten te bieden'. Dat doen we door in de hele logistieke keten diensten te verlenen. Naast verpakt vervoer via weg, spoor, water en lucht leveren we forwarding (expeditie wereldwijd), warehousing (opslag, handling, bewerking en verpakking van goederen), E-fulfilment en logistieke adviezen, waaronder engineering en procesoptimalisatie.

Onderscheidend vermogen.

We onderscheiden ons door de kennis en kunde van onze betrokken medewerkers die hiervoor continue worden geschoold en getraind. Zo beschikken we over o.a. Black Belts (Lean Six Sigma).

Daarnaast door de kwaliteit waaronder onze QHSE management, certificeringen waaronder ISO 9001(norm 2015), ISO 22000(Food), MVO Prestatieladder niveau 4, AEO-full certificaat en Erkend Agent (IATA member) voor afhandeling van luchtvrachtzendingen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogistics Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ondernemendemmen.nl/leden/oldenburgerfritom/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.