Inspecteur Elektrotechnische installaties Headhuntersteam 18-03-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Inspecteur Elektrotechnische installaties Headhuntersteam 18-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Als inspecteur elektrotechnische installaties bereid jij de inspecties voor en voert deze vervolgens uit. Jij draagt zorg voor de inventarisaties en schouwingen en maakt het plan van toezicht. Jij calculeert en stelt de offertes en contracten op. Jij voorziet in de inspectierapportage, meldt en legt de afwijkingen hierin vast. Jij meldt levensbedreigende situaties aan de beheerder van de installaties. Bovendien regel jij de kalibratie, de keuringen en de bijbehorende administratie. Jij archiveert vervolgens de kalibratie en keuringsrapporten. Jij beheert en houdt de normdocumentatie actueel. Jij krijgt bovendien de bevoegdheid een contract met de beheerder op te stellen en deze mede met de toezichthouder te ondertekenen. Jij beslist over het plan van toezicht en over de frequentie van het toezicht. Jij beoordeelt en interpreteert de resultaten. Hierbij let jij op de metingen en beproevingen en beslist vervolgens of de elektrische arbeidsmiddelen vrij komen. Jij rapporteert aan de toezichthouder. De inspecties dienen ten alle tijden uitgevoerd te worden conform de geldende normen.

Vacature eisen

  • Jij hebt uitgebreide kennis en ervaring met de NEN3140, NEN1010 en NEN-EN 50110-1;
  • Jij beschikt over het niveau van een laagspanningsdeskundige;
  • Jij hebt een scope 8 certificaat;
  • Jij hebt een VCA-VOL certificaat;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal;
  • Jij weet waar de prioriteit ligt;
  • Jij communiceert efficiënt met collega’s en opdrachtgever

 

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/inspecteur-elektrotechnische-installaties
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/inspecteur-elektrotechnische-installaties

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.