Inmeter/Technisch tekenaar Olympia 03-06-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Inmeter/Technisch tekenaar Olympia 03-06-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een bedrijf in de omgeving van Assen dat gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen. Er wordt gewerkt in een combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne, duurzame bouw en infratechnieken. Je komt hier terecht in een hecht team met vakspecialisten waar iedereen zich elke dag inzet om kwaliteit te leveren. Men werkt hard en daarnaast is er veel plezier, zowel tijdens het werk als daarbuiten. 

Wij nodigen onder meer kandidaten uit de omgeving van Assen, Hoogezand, Veendam en Haren van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Heb jij een oog voor detail, kan je zelfstandig technische tekeningen maken en heb je affiniteit met de ondergrondse infra? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de nabije omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een Inmeter/Technisch tekenaar. 

Jij bent verantwoordelijk voor het inmeten, nakijken en uitzetten van de nieuw aangelegde kabels en leidingen d.m.v. GPS. Ook zal je je bezig houden met het uitwerken van de ontwerpen in diverse fases van het project, van een voorlopig ontwerp tot uitvoeringstekeningen. Daarnaast zal je in deze rol verantwoordelijk zijn voor diverse taken, waaronder het adviseren van de klant en collega's op basis van technische tekeningen, het maken van detailleringen, en het controleren van tekeningen op volledigheid en juistheid voor vrijgave, rekening houdend met wet- en regelgeving, normen en praktijkrichtlijnen  Daarnaast beoordeel je de informatie over de bestaande situatie , indien nodig ter plaatse laten verrichten van aanvullende metingen. Jij maakt dus nulmetingen met behulp van GPS en stelt een foto rapportage op. Verder kan jij zelfstandig technische tekeningen en revisies maken. Je adviseert de klant en je collega's aan de hand van de technische tekeningen. Tot slot wordt van je verwacht dat je de tekeningen tijdig oplevert, inclusief het verstrekken van toelichting en het beantwoorden van vragen van interne en externe partners. 

Functie-eisen

Je weet verantwoordelijkheid te nemen, denkt oplossingsgericht en je bent flexibel ingesteld

Verder beschik jij over:

  • Afgeronde MBO opleiding 
  • Je hebt affiniteit met de ondergrondse infra
  • Enige werkervaring in een vergelijkbare functie 
Arbeidsvoorwaarden

 Bij aanvang een salaris tussen de €2770 en €3750 euro bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en zal in overleg tot stand komen.

  • Een uitdagende functie van 32 tot 40 uur per week
  • De werkdagen zijn van 07:30 tot 16:30 uur
  • In eerste instantie een tijdelijk Contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
  • Je wordt direct aangemeld bij onze pensioenregeling. (STIPP-Pensioen)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Tekenaar Elektromechanica
Indicatie salaris (min – max]3750 – 3750
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensm.alberts@werk.olympia.nl , Marton Alberts onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBouw/Installatie
LocatieZuidlaren, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/gkxdyXg222kvNg1tDJSh

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.