Inkoopmedewerker Tempo-Team 01-01-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Inkoopmedewerker Tempo-Team 01-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

De beste raad, dat is voorraad! Als inkoopmedewerker weet jij dat maar al te goed. Begin het nieuwe jaar goed met deze nieuwe baan. Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gedreven én ambitieuze inkoopmedewerker. Ze leidden jou op tot volwaardig inkoper in de aerosol industrie. En dat alles voor een competitief salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende opleidingsmogelijkheden.

Wat bieden wij jou
 • Uitstekend salaris: tot € 3100 per maand;
 • Een jaarcontract met zicht op vast contract;
 • Een plezierige, informele werkomgeving;
 • 27 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Leuke extra's zoals tickets voor FC Groningen!
Wie ben jij

Je bent iemand met groeipotentie, die zin heeft om zijn tanden in een nieuw vak te zetten, want de wereld van spuitbussen is de moeite waard!

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Je denkt in oplossingen en bent proactief;
 • Je bent communicatief sterk en heb je een prima beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal;
 • In het bezit van NEVI 1 is een pré;
 • Heb je goede beheersing van diverse computerprogramma’s als Officepakket en ERP-systemen (voorkeur Exact Globe 2003).
Wat ga je doen

Mede door jouw nauwkeurige en oplossingsgerichte aanpak verloopt het logistieke proces soepel . Samen met je collega's zorg je er o.a. voor dat alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen op tijd worden besteld. Dit doe je door het productieproces strak in de gaten te houden, systemen up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat de afspraken over bestellingen met leveranciers worden nageleefd.

Je hebt dus nauw contact met leveranciers om er voor te zorgen dat de afgesproken leveringstijden en voorwaarden worden nagekomen. Als er problemen zijn, ben je snel en proactief in het oplossen ervan. Je begrijpt snel hoe het bedrijf werkt en zorgt ervoor dat de materialen op tijd worden besteld, afgestemd op wat het bedrijf nodig heeft.

 • Uiteraard: inkopen;
 • Productieproces monitoren;
 • Voorraadsystemen actueel houden;
 • Veel contact met leveranciers;
 • Administratieve werkzaamheden.
Waar ga je werken

Mobacc is actief in de aerosolindustrie, voornamelijk die van spuitbussen. Ze maken hoogwaardige producten en zijn met hun eigen R&D-team ook constant bezig met verduurzaming. Als familiebedrijf staan ze bekend om hun informele communicatie en hun praktische instelling. Ze hebben Noordelijke nuchterheid en zijn uiterst klant- en resultaatgericht. Mobacc heeft in Veendam 2 locaties: Mobacc en Pharmaspray. Hierover vertel ik je heel graag meer! #MKB in Veendam

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelInkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensgroningen@tempo-team.nl , 050-3663925 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/1jUjOq132aOrC15xZtZV

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.