Hoofd Technische Dienst Timing 16-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Hoofd Technische Dienst Timing 16-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Hey technisch talent! We zoeken een energieke hoofd technische dienst die het machinepark naar nieuwe hoogten kan leiden. Als hoofd technische dienst ben jij samen met een team van vijf collega's verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten draaien van het gehele machinepark. Van traditionele ambachten tot geavanceerde CNC-machines, jij bent thuis in elke discipline. Jouw taken variëren van het uitvoeren van onderhoud en het waarborgen van machineveiligheid tot het snel en efficiënt verhelpen van storingen, zodat het productieproces ongestoord kan doorgaan. In deze rol heb je de vrijheid om actief bij te dragen aan de optimalisatie van het machinepark. Als bedrijf zijn ze volop in ontwikkeling en investeren we continu in nieuwe machines en processen. Dit betekent dat je werkt in een dynamische omgeving waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen en je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden. Je bent praktisch ingesteld en voelt je thuis in een breed technisch takenpakket. Communicatief vaardig en flexibel, je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en afdelingen. Het plannen en organiseren van het werk gaat je natuurlijk af, en je bent altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Je hebt een scherp oog voor verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen om het machinepark en productieproces naar een hoger niveau te tillen. Je werkt fulltime in dagdienst, van maandag tot donderdag van 07:45 tot 16:45 uur, en op vrijdag van 07:45 tot 14:30 uur. Als jij klaar bent voor een uitdagende rol waarin je jouw technische vaardigheden kunt laten zien en je leiderschap kunt tonen, solliciteer dan nu!

Wij bieden:

- Direct op contract bij de werkgever;

een jaarcontract met kans op een vast dienstverband. - Een bruto maandsalaris tussen € 2.893 en € 3.333 - Reiskostenvergoeding vanaf 10 km en een jaarlijkse winstuitkering in december. - 28 vakantiedagen, inclusief 3 extra dagen bij een fulltime dienstverband die worden ingezet tussen kerst en oud en nieuw. Twee collectieve sluitingsweken per jaar. - Opbouw van pensioen bij pensioenfonds PMT.

Wij vragen:

- Een afgeronde MBO+/HBO-opleiding in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde of mechatronica - Ervaring in soort gelijke functie, je krijgt namelijk te maken met ouderwetse machines tot CNC gestuurde machines - Fulltime beschikbaar om in de dagdienst te werken - Ambitie om je verder te ontwikkelen en een uitdagende en veelzijdige baan te vervullen. - Leidinggevende capaciteiten en praktisch ingesteld. - Kennis van pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

Waar ga je werken:

Een productiebedrijf in de nabijheid van Winschoten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofd Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 40
ContactgegevensMKBGroningen@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHeiligerlee, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV151494/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.